F1 - Ο Φερστάπεν «έκλεψε» τον προπονητή του Σάινθ

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Ο Φερστάπεν «έκλεψε» τον προπονητή του Σάινθ
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κάλυψε το κενό ενός άμεσου συνεργάτη του επιλέγοντας κάποιον από το στρατόπεδο της Ferrari.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2023, ο Μπράντλει Σκέινς ανακοίνωσε την απόφασή του να σταματήσει να ακολουθεί ανά τον πλανήτη το καραβάνι του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ.

Το πιθανότερο είναι να μην έχετε ιδέα ποιος ήταν ο εν λόγω κύριος, ήταν όμως ένα βασικό γρανάζι στη μηχανή παραγωγής νικών που ακούει στο όνομα Μαξ Φερστάπεν. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες τέσσερις σεζόν αποτελούσε τον προπονητή του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Χάνοντας λοιπόν ένα τόσο κομβικό μέλος της ομάδας του, ο οδηγός της Red Bull Racing αναγκάστηκε να αναζητήσει αντικαταστάτη. Και τον βρήκε στον… ανταγωνισμό αφού από τη νέα σεζόν, ο υπεύθυνος για τη φυσική κατάσταση του Ολλανδού θα είναι ο Ρούπερτ Μανγουόρινγκ.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για το πρόγραμμα εκγύμνασης και διατροφής του Κάρλος Σάινθ τα τελευταία επτά χρόνια. Δηλαδή, σε όλη την πορεία του Ισπανού, ξεκινώντας από τη Scuderia Toro Rosso το 2015 κι έπειτα κατά σειρά στις Renault, McLaren και Scuderia Ferrari.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool/Getty Images

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!