Fiat 600e: Οι τιμές του μικρού ηλεκτρικού SUV

Fiat 600e: Οι τιμές του μικρού ηλεκτρικού SUV

Fiat 600e: Οι τιμές του μικρού ηλεκτρικού SUV
To μήκους 4,17 μέτρων αυτοκίνητο προσφέρει αυτονομία 400 χλμ. σε συνδυασμένο κύκλο.

Η γκάμα της Fiat εμπλουτίζεται με το 600e, ένα μοντέλο που σηματοδοτεί και την επιστροφή της στο segment Β. Τα δυνατά στοιχεία του ηλεκτρικού SUV είναι οι πλούσιοι χώροι, η μεγάλη αυτονομία, η ισχύς των 156 ίππων και το στιλ. Το νέο Fiat 600e είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, με την αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές και τα επίπεδα εξοπλισμού.

Το μήκος του 600e ανέρχεται σε 4,17 μέτρα και η μπαταρία χωρητικότητας 54 kWh υπόσχεται αυτονομία άνω των 400 χλμ. σε συνδυασμένο κύκλο και 600 χλμ. σε αστικό περιβάλλον. Οι τιμές αρχίζουν από 28.190 ευρώ, ενώ οι διαθέσιμες εκδόσεις εξοπλισμού ονομάζονται RED και la Prima.

Τιμές - εξοπλισμός

Περιλαμβάνοντας και την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» η τιμή του 600e RED είναι €28.190 και συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων προβολείς Full LED, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7”, infotainment με οθόνη αφής 10”, αυτόματο κλιματισμό, ambient light, σύστημα διατήρησης της λωρίδας κίνησης, αυτόματο φρενάρισμα, αναγνώριση των σημάτων του ΚΟΚ και ασύρματο κλειδί.

Για την πολυτελή έκδοση 600e la Prima η τιμή είναι €31.890 και στον εξοπλισμό προστίθενται ζάντες 18”, ρυθμιζόμενο cruise control, περιμετρικοί αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού με μασάζ, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών με hands-free λειτουργία και ασύρματο κλείδωμα με αισθητήρα εγγύτητας.

Fiat

Όλα τα FIAT 600e καλύπτονται από 5 χρόνια εγγύησης μηχανικών μερών και 8 χρόνια για το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, με την λήψη παραγγελιών να ξεκινάει τις ερχόμενες ημέρες. Παράλληλα θα ανακοινωθεί ο τιμοκατάλογος και για την έκδοση Hybrid με το υβριδικό σύστημα των 100 ίππων και στάνταρ αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων.

Photo Credits: Stellantis

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!