Volkswagen Golf R: Μισός... διάβολος (vid)

Volkswagen Golf R: Μισός... διάβολος (vid)

Volkswagen Golf R: Μισός... διάβολος (vid)
Ο 2λιτρος TSI συνδυάζεται με 7τάχυτο DSG και τετρακίνηση 4MOTION, ενώ το Golf R κυκλοφορεί και στην Black Edition.

Την πιο ισχυρή έκδοση του Golf παρουσίασε η Volkswagen. Το νέο Golf R θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία στη Γερμανία από τις 3 Ιουλίου, σε hatchback αλλά και Variant αμάξωμα.

Ο 2λιτρος turbo κινητήρας είναι ακόμα πιο ισχυρός, φθάνοντας πλέον τους 333 ίππους, τους περισσότερους που είχε ποτέ Golf παραγωγής. Ο κινητήρας έχει μέγιστη ροπή 420 Nm και συνδυάζεται με το DSG 7 σχέσεων, την τετρακίνηση 4MOTION και το σύστημα R-Performance Torque Vectoring. Το τελευταίο κατανέμει τη ροπή ανεξάρτητα στους πίσω τροχούς, βελτιώνοντας τη συμπεριφορά του Golf R στις στροφές.

Volkswagen

Η μέγιστη ταχύτητα ανέρχεται σε 250 χλμ/ώρα, όμως μπορεί να ανέβει στα 270 χλμ/ώρα με το πακέτο R-Performance. Οι τιμές του αρχίζουν από τα 53.795 ευρώ στη Γερμανία για το Golf R, τα 55.065 ευρώ για το Golf R Variant και τα 58.440 ευρώ για το Golf R Black Edition. Όπως μαρτυρά το όνομά του, ξεχωρίζει από τα μαύρα στοιχεία στο αμάξωμα, όπως λογότυπα, οι ζάντες 19 ιντσών, οι δαγκάνες των φρένων, οι απολήξεις της εξάτμισης, τα σκούρα κρύσταλλα.

Photo Credits: Volkswagen AG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!