F1 - H Red Bull αλλάζει χρώματα στο GP Μ. Βρετανίας (vid)

F1 - H Red Bull αλλάζει χρώματα στο GP Μ. Βρετανίας (vid)
Η αυστριακή ομάδα θα έχει μια ειδική εμφάνιση στον αγώνα της Formula 1 στο Σίλβερστον, με την RB20 να αλλάζει την κλασσική της εμφάνιση.

Η δεύτερη ομάδα που αποκάλυψε πως θα έχει ειδικό χρωματισμό στο Grand Prix Μ. Βρετανίας είναι η Red Bull Racing. H αυστριακή ομάδα γιορτάζει φέτος την 20η της σεζόν στη Formula 1 και θέλει να το γιορτάσει σε ορισμένα Grand Prix. O αγώνας στο Σίλβερστον είναι η κατάλληλη ευκαιρία μιας και βρίσκεται λίγη ώρα μακριά από το εργοστάσιό της.

Χρειάστηκε ωστόσο τη βοήθεια των υποστηρικτών της. Η Red Bull κάλεσε τους φίλους της να δημιουργήσουν ειδικούς σχεδιασμούς για την RB20 μέσα από μοτίβα προκαθορισμένων σχεδίων. Από τις δημιουργίες τους επιλέχθηκε ένα νικητήριο σχέδιο, το οποίο δημιούργησε ο Σαλάι Σουβάνις, ο οποίος κατάγεται από την Ταϊλάνδη.

βρετανία

Στην παρουσίαση του σχεδιασμού η Red Bull Racing τόνισε πως βασίζεται στο σχεδιασμό καμουφλάζ που χρησιμοποίησε στις χειμερινές δοκιμές του 2015 στην RB11. Αυτή η επιλογή είχε χρησιμοποιηθεί μόνο για τις δοκιμές της Χερέθ.

Το Grand Prix Μ. Βρετανίας θα είναι ο πρώτος από τους τρεις αγώνες στους οποίους η Red Bull Racing θα έχει ειδικό χρωματισμό στο μονοθέσιό της. Οι άλλοι δύο θα είναι οι αγώνες σε Σιγκαπούρη και Τέξας. Ο δημιουργός του livery που θα δούμε στο Σίλβερστον, Σαλάι Σουβάνις, θα βρίσκεται στη βρετανική πίστα το ερχόμενο τριήμερο.

Ακούστε το νέο podcast του gMotion με τους Κώστα Παστρίμα και Στάθη Κοκκορόγιαννη να αναλύουν τη μάχη των Λάντο Νόρις και Μαξ Φερστάπεν στο GP Αυστρίας

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!