F1 - Ποιες είναι οι 6 κενές θέσεις ενόψει του 2025

F1 - Ποιες είναι οι 6 κενές θέσεις ενόψει του 2025
Μετά την υπογραφή συμβολαίου του Όλιβερ Μπέρμαν με την Haas, απομένουν 6 κενές θέσεις σε ομάδες της Formula 1 για την επόμενη σεζόν.

Αδιαμφισβήτητα η μετακίνηση του Λιούις Χάμιλτον από την Mercedes-AMG F1 στη Scuderia Ferrari ήταν η σημαντικότερη των τελευταίων δεκαετιών στη Formula 1. Προκάλεσε όχι μόνο σοκ στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και... ντόμινο στις ομάδες του πρωταθλήματος.

Από την μία έμεινε κενή μία θέση στην Mercedes για το 2025 και αφετέρου «έβγαλε» στην αγορά τον Κάρλος Σάινθ. Ο Ισπανός δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πού θα αγωνίζεται την επόμενη (ή τις επόμενες) σεζόν, με το όνομά του να έχει συνδεθεί με τη Sauber (Audi από το 2026), τη Williams Racing και την Alpine.

Μέχρι στιγμής 14 οδηγοί έχουν συμβόλαιο για το 2025, με τον Όλιβερ Μπέρμαν να είναι ο τελευταίος χρονικά που υπέγραψε. O 19χρονος Βρετανός θα αγωνίζεται από το 2025 και για αρκετά χρόνια με τη Haas F1.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω γράφημα, κλεισμένο δίδυμο οδηγών για το 2025 έχουν η Red Bull Racing, η Ferrari, η McLaren Racing και η Aston Martin F1. Οι 6 κενές θέσεις είναι στην Mercedes, την Alpine F1, την Williams Racing, την RB, τη Sauber και την Haas.

Formula 1

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!