QJMOTOR SRT 550 S: Το μεγάλο On-Off στη μεσαία κατηγορία

Κώστας Παστρίμας
QJMOTOR SRT 550 S: Το μεγάλο On-Off στη μεσαία κατηγορία
Η QJMOTOR παρουσιάζει την SRT 550 S με έμφαση στην τεχνολογία και στην ασφάλεια.

Η νέα μοτοσυκλέτα QJMOTOR SRT 550 S συνδυάζει λειτουργικότητα και τεχνολογική καινοτομία με μοναδική εξωτερική εμφάνιση. Το αεροδυναμικό φέρινγκ μειώνει τους στροβιλισμούς, προσφέροντας σταθερότητα και προστασία από τις καιρικές συνθήκες, ενώ ο νέος LED προβολέας εξασφαλίζει άριστο φωτισμό. Τα ενσωματωμένα φώτα ομίχλης και τα κάθετα LED φλας ενισχύουν την ορατότητα.

QJMotor

Η χρήση του δικύλινδρου κινητήρα ως ενεργού δομικού στοιχείου μειώνει το βάρος και αυξάνει την ακαμψία. Με αφαιρούμενο υποπλαίσιο και ελαφρύ αλουμινένιο ψαλίδι, η SRT 550 S διαθέτει ρυθμιζόμενη ανάρτηση και πανίσχυρα ακτινικά φρένα με δικάναλο ABS. Τα tubeless ελαστικά και το σύστημα παρακολούθησης πίεσης και θερμοκρασίας ελαστικών διασφαλίζουν την αντιμετώπιση κάθε δρόμου.

QJMotor

 

Η έγχρωμη οθόνη TFT 7” με Bluetooth και Wi-Fi προσφέρει συνδεσιμότητα και πληροφορίες, ενώ η εργονομική θέση οδήγησης και η σέλα δύο επιπέδων εξασφαλίζουν άνεση. Οι σχάρες παρέχουν δυνατότητα τοποθέτησης αποσκευών, και το ρεζερβουάρ των 20,5 λίτρων εξασφαλίζει αυτονομία έως 500 χιλιόμετρα.

Η νέα QJMOTOR SRT 550 S διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς στην τιμή των 5.595 €. Σύντομα θα μπορείτε να την γνωρίσετε από κοντά στο δίκτυο συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. ή επισκεφτείτε τη σελίδα της QJMOTOR.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!