Nissan Ariya NISMO: Σπορ ηλεκτρικό SUV για την Ευρώπη (vid)

Nissan Ariya NISMO: Σπορ ηλεκτρικό SUV για την Ευρώπη (vid)

Newsroom
Nissan Ariya NISMO: Σπορ ηλεκτρικό SUV για την Ευρώπη (vid)
Η σπορ έκδοση του ηλεκτρικού crossover βασίζεται στο τετρακίνητο μοντέλο e-4ORCE με την μεγάλη μπαταρία των 87 KWh.

Το σπορ παρακλάδι της Nissan, η NISMO, επιστρέφει στην Ευρώπη. Όχι με το GT-R αλλά με το ηλεκτρικό crossover Ariya. Με το 2024 να σηματοδοτεί την 40η επέτειο της NISMO και με μια παράδοση 30 χρόνων στην Ευρώπη, το brand NISMO παρουσιάζει το Ariya NISMO.

Η σπορ έκδοση του ηλεκτρικού crossover βασίζεται στο τετρακίνητο μοντέλο e-4ORCE με την μεγάλη μπαταρία των 87 KWh. Το Ariya NISMO παρουσιάζει μια σειρά από σπορ τολμηρές εξωτερικές λεπτομέρειες, προσφέροντας παράλληλα την χαρακτηριστική αίσθηση ενός ισχυρού ηλεκτρικού μοντέλου. Με σχεδίαση εμπνευσμένη από την Ιαπωνία, το πλήρως ηλεκτρικό Ariya NISMO παρέχει εξαιρετική αεροδυναμική απόδοση, μειώνοντας την οπισθέλκουσα και δημιουργώντας μεγαλύτερη κάθετη δύναμη σε υψηλότερες ταχύτητες.

Το crossover Ariya NISMO EV έρχεται με μια σειρά από βελτιωμένα μέρη και ρυθμίσεις από την NISMO, με ισχυρή αλλά εύκολα ελέγξιμη επιτάχυνση. Παρέχοντας υψηλότερες επιδόσεις, σε συνδυασμό με ελαστικά υψηλής πρόσφυσης, το Ariya NISMO είναι εξοπλισμένο με ένα τελειοποιημένο σύστημα e-4ORCE για καλύτερη κατανομή ισχύος και ροπής στους τροχούς. Το Ariya NISMO προσφέρει συνεχή γραμμική επιτάχυνση ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες. Το Ariya NISMO παρέχει στους πελάτες ευελιξία και κρατήματα που συνήθως συναντά κανείς σε αγωνιστικά αυτοκίνητα. Το σύστημα e-4ORCE, ρυθμισμένο από την NISMO, μεγιστοποιεί την απόδοση τόσο του μπροστινού όσο και του πίσω συστήματος ανάρτησης, εξασφαλίζοντας πρόσφυση σε όλες τις καιρικές συνθήκες, χωρίς να χάνεται η ακρίβεια του σπορ αυτοκινήτου.

Nissan Ariya Nismo

Το εντυπωσιακό εσωτερικό έχει σχεδιαστεί λεπτομερώς για να προσφέρει μια premium μοναδική εμπειρία. Το κομψό εσωτερικό του μοντέλου με βάση το μαύρο συμπληρώνεται από μια πικάντικη κόκκινη πινελιά που αποπνέει στυλ και κομψότητα. Επιπλέον, τα ειδικά καθίσματα NISMO θυμίζουν αυτοκίνητα Formula E, παρέχοντας εξαιρετικό κράτημα και εξασφαλίζοντας άνεση για όλους στο εσωτερικό.

Photo Credits: Nissan Europe

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!