F1 - Βέλγιο: Με Ρέινολντς και Τζάκμαν η Alpine στο Σπα

F1 - Βέλγιο: Με Ρέινολντς και Τζάκμαν η Alpine στο Σπα
Με μία διαφορετική εμφάνιση και νέους συμμάχους η Alpine F1 θέλει μια θετική εμφάνιση στο επερχόμενο Grand Prix Βελγίου.

Το καλοκαιρινό διάλειμμα της Formula 1 πλησιάζει και αυτό δίνει την ευκαιρία σε ομάδες και οδηγούς να κάνουν ένα πλάνο διακοπών. Αυτό όμως δεν ισχύει στην Alpine F1.

Η γαλλική ομάδα, η οποία ετοιμάζεται να αλλάξει δομικά και μάλιστα σύντομα, ζήτησε τη βοήθεια δύο ανθρώπων για να γίνουν οι ήρωές της. Αυτοί είναι οι Ράιν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν, οι οποίοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση της Alpine υπό έναν όρο: να αλλάξει χρώματα η A524.

Στο επερχόμενο Grand Prix Βελγίου η Alpine Racing θα αγωνιστεί με ένα κόκκινο/μαύρο μονοθέσιο, με το μπλε να εξαφανίζεται ολοκληρωτικά. Πρόκειται για μία προωθητική ενέργεια για την ταινία Deadpool & Wolverine της Marvel που προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες.

 

Το κόκκινο χρώμα στο μονοθέσιο αλλάζει εντελώς την εμφάνισή του και του δίνει μια νέα αίσθηση. Άξιο αναφοράς είναι επίσης πως καλύπτει μεγαλύτερο μέρος σε σχέση με το μπλε. Από τις ψηφιακές φωτογραφίες η A524 είναι εντυπωσιακή και μένει να δούμε πώς θα φαίνεται στην πίστα.

Η συνεργασία της Marvel με την Alpine μόνο τυχαία δεν είναι. Ο Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος υποδύεται το ρόλο του Deadpool, είναι μέλος ενός σχήματος που κατέχει το 24% της αγωνιστικής ομάδας της Alpine. Μέσα σε αυτό περιλαμβάνονται αστέρες του αθλητισμού όπως ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και ο διάσημος πυγμάχος, Άντονι Τζόσουα.

Η Alpine οδεύει στο Grand Prix Βελγίου, το οποίο είναι το δέκατο-τέταρτο της σεζόν, όντας στην 8η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Ακούστε το νέο podcast του gMotion με τους Στάθη Κοκκορόγιαννη και Κώστα Παστρίμα να αναλύουν τη νίκη της McLaren στο Grand Prix Ουγγαρίας και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τον αγώνα των οδηγών της.

Φωτογραφίες: Alpine

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!