H Andeli συνάντησε στη Ρουμανία τους Red Bull Romaniacs (vid)

Νίκος Βιτσιλάκης
H Andeli συνάντησε στη Ρουμανία τους Red Bull Romaniacs (vid)
Πώς μια «μαγική» εξόρμηση μοτοσικλετιστών συνδυάστηκε με έναν από τους πιο ακραίους αγώνες enduro.

Η Andeli Mototouring σε μια ακόμη οργανωμένη εξόρμηση, αυτήν τη φορά στη Ρουμανία των θρύλων και των παραμυθιών, μια χώρα πλούσια σε ιστορία, παρθένα δάση, γραφικά χωριά, μοτοσυκλετιστικούς προορισμούς και φιλόξενους κατοίκους. Οι συμμετέχοντες οδηγούν στα ομορφότερα ορεινά περάσματα της Ευρώπης, την Transalpina και το Transfagarasan, επισκέπτονται το κάστρο Bran, γνωστό και ως Κάστρο του Κόμη Δράκουλα, μαθαίνοντας τους μύθους των Καρπαθίων και της Τρανσυλβανίας και θα απολαύσουμε το πανέμορφο και πλούσιο σε ιστορία Βουκουρέστι.

«Bonus» σε αυτό το ταξίδι, η διαμονή στο Σιμπίου, όπου παρακολουθούν από κοντά τον «πρόλογο» μέσα στην πόλη του παγκοσμίως γνωστού αγώνα Extreme Enduro «Red Bull Romaniacs». Μια μοναδική γιορτή, ένα μοναδικό θέαμα, μια μοναδική εμπειρία για όλους τους μοτοσυκλετιστές. O αγώνας πραγματοποιείται από τις 23 έως τις 27 Ιουλίου στη Ρουμανία και αποτελεί τον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIM Hard Enduro.

romaniacs

Το Red Bull Romaniacs είναι γιορτή για το Hard Enduro και αναμφίβολα ο σκληρότερος πολυήμερος αγώνας Hard Enduro Rally στον κόσμο. Μια σκληρή δοκιμασία για τις ικανότητες και την αντοχή των συμμετεχόντων αλλά και την αξιοπιστία των μοτοσυκλετών τους. Έτσι, η πόλη Sibiu αποτελεί για μία ακόμα φορά το επίκεντρο των εντουράδων ανά την υφήλιο όπου τα βλέμματα αναμένεται να κλέψουν ο νέος πρωτοπόρος της βαθμολογίας Wade Young αλλά και ο Manuel Lettenbichler που επιστρέφει στη δράση μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε με τον θεαματικό Πρόλογο στην τεχνητή διαδρομή μέσα στην πόλη Sibiu, με αναβάτες από 64 χώρες. Τα παρακάτω εντυπωσιακά βίντεο, που τράβηξαν τα μέλη της εκδρομής της Andeli, είναι χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!