Audi A6 e-tron: Γνώρισέ το μέσα σε ένα λεπτό (vid)

Audi A6 e-tron: Γνώρισέ το μέσα σε ένα λεπτό (vid)

Newsroom
Audi A6 e-tron: Γνώρισέ το μέσα σε ένα λεπτό (vid)
Tο δεύτερο μοντέλο της Audi που βασίζεται στην πλατφόρμα PPE είναι ένα μεγάλο οικογενειακό ηλεκτρικό που πλησιάζει σε μήκος τα 5 μέτρα.

Μετά το Audi Q6 e-tron είναι η σειρά του A6 e-tron να επωφεληθεί από τη χρήση της πλατφόρμας PPE, με οφέλη στους τομείς της άνεσης, της ασφάλειας, της συνδεσιμότητας, της ταχυφόρτισης και της αυτονομίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η φόρτιση 10-80% θα διαρκεί μόλις 21 λεπτά.

Το A6 e-tron είναι αρκετά πιο μακρύ από το Q6 e-tron: 4,93 μέτρα έναντι 4,77 μέτρα. Βέβαια η φιλοσοφία του είναι διαφορετική, καθώς – σύμφωνα με την Audi – πρόκειται για ένα low floor concept σε σχέση με το SUV. Κυκλοφορεί σε δύο αμαξώματα, Sportback και Avant, με ίδιο μήκος. Το δεύτερο είναι 40 χιλιοστά πιο ψηλό, ώστε να προσφέρει πιο ευρύχωρο εσωτερικό και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Η δυναμική του σχεδίαση ενισχύεται από τους μεγάλους τροχούς, από 19 έως 21 ίντσες.

Το βιβλίο παραγγελιών θα ανοίξει το φθινόπωρο και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν τέλη του 2024 – αρχές του 2025. Δείτε εδώ σε ποιες εκδόσεις ισχύος και μπαταρίας θα κυκλοφορήσει.

Photo Credits: Audi AG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!