Η πιο τρελή καταδίωξη μοτοσικλέτας που δεν έχετε δει ούτε σε ταινία (vid)

Κώστας Παστρίμας
Η πιο τρελή καταδίωξη μοτοσικλέτας που δεν έχετε δει ούτε σε ταινία (vid)
Ένα κυνηγητό γεμάτο αδρεναλίνη και ακραία ρίσκα μέσα στους δρόμους της πόλης που θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα.

Ένα απίστευτο κυνηγητό μοτοσικλέτας στους δρόμους της Βραζιλίας, που θυμίζει σκηνή από ταινία δράσης, έχει γίνει viral, αφήνοντας το κοινό άφωνο. Η καταδίωξη έλαβε χώρα στην πόλη Οσάσκο, κοντά στο Σάο Πάουλο, όταν ένας μοτοσικλετιστής προσπάθησε να διαφύγει από την αστυνομία, έχοντας μάλιστα μια γυναίκα για συνεπιβάτη. Το αποτέλεσμα καταγράφηκε από την κάμερα του αστυνομικού και είναι ένα κλιπ γεμάτο ένταση και αδρεναλίνη, που κάνει τις κινηματογραφικές καταδιώξεις να φαίνονται απλά σαν... πρόβες.

Το κυνηγητό διαρκεί πάνω από πέντε λεπτά, καθώς ο δράστης και ο αστυνομικός μοτοσικλετιστής διασχίζουν στενά σοκάκια και κάνουν ελιγμούς σε απότομες στροφές και πολυσύχναστους δρόμους. Η δεξιοτεχνία και των δύο αναβατών είναι αξιοθαύμαστη, αλλά οι επικίνδυνοι ελιγμοί -ιδιαίτερα του δράστη- αγγίζουν τα όρια της τρέλας. Το κυνηγητό λήγει όταν ο δράστης χάνει τον έλεγχο της μικρού κυβισμού μοτοσικλέτας του κατεβαίνοντας μια απότομη σκάλα, με αποτέλεσμα ένα αναπόφευκτο ατύχημα. Ευτυχώς, έγινε με μικρή ταχύτητα και κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Αυτό το καθηλωτικό βίντεο δεν είναι μια επίδειξη των ικανοτήτων των αναβατών, αλλά μια υπενθύμιση των κινδύνων που κρύβει η απερίσκεπτη οδήγηση. Κατά τη διάρκειά του, τόσο οι εμπλεκόμενοι όσο και οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου -πεζοί και εποχούμενοι- κινδύνευσαν σοβαρά. Ωστόσο, αξίζει να παρακολουθήστε το βίντεο -κι ας είναι ηλικίας δύο ετών- και ετοιμαστείτε για ένα κυνηγητό που πραγματικά δεν πρέπει να χάσετε· είναι σαν να βλέπετε ένα blockbuster σε ζωντανή μετάδοση.

Police chase guy on motorbike with passenger through brazilian streets
byu/super_man100 ininterestingasfuck

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!