UM Flash 125 LZ: Ολημερίς στην πόλη

Νίκος Γιαννούλας
UM Flash 125 LZ: Ολημερίς στην πόλη
Το «παπί» της αμερικανικής UM εξασφαλίζει την πιο εύκολη και συμφέρουσα καθημερινή μετακίνηση, με στιλ και άνεση που ξεχωρίζουν.

Το Flash 125 LZ της UM είναι πανάλαφρο, με μεγάλους τροχούς, στιβαρό πλαίσιο, πλούσιο εξοπλισμό και αισθητική που ξεχωρίζει. Αποτελεί έτσι το ιδανικό μέσο για τις καθημερινές αστικές διαδρομές στη μετακίνηση μέσα στην πόλη, όπου τον πρώτο ρόλο παίζουν η πρακτικότητα και η ευκολία.

UM Flash 125

Στην ασυντήρητη και με πολλές λακκούβες άσφαλτο της πόλης, το UM Flash 125 LZ κινείται με χαρακτηριστική άνεση χάρη στους μεγάλους τροχούς 17’’. Την πρακτικότητα αναλαμβάνουν μια σχάρα πίσω αλλά και μια ακόμα στην «ποδιά», ενώ κάτω από τη μεγάλη και άνετη σέλα -η οποία διαθέτει και υποστήριξη μέσης για τον αναβάτη- υπάρχει διαθέσιμος επιπλέον χώρος αποθήκευσης.

UM Flash 125

Τον πλούσιο εξοπλισμό συμπληρώνουν οι χούφτες στο τιμόνι, ο μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων που περιλαμβάνει στροφόμετρο και ένδειξη φόρτισης μπαταρίας, η θύρα USB και ο κεντρικός διακόπτης με αντικλεπτικό κάλυμμα.

UM Flash 125

|Για σβέλτη και ταυτόχρονα πολύ οικονομική μετακίνηση, η UM επέλεξε για το Flash έναν σύγχρονο 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 κ.εκ. με ισχύ 8,6 ίππων και μέγιστη ροπή 8,8 Nm. Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα μηχανικό, ημιαυτόματο κιβώτιο 4 σχέσεων, το οποίο προσφέρει εξαιρετική ευκολία καθώς δεν χρειάζεται συμπλέκτη. Με ρεζερβουάρ 4 λίτρων και μόλις 1,7 λτ./100 χλμ. μέσης κατανάλωσης, το παπί της UM έχει αυτονομία που αγγίζει τα 240 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα.

UM Flash 125

Με κορυφαία χαρακτηριστικά αλλά πολύ συμφέρουσα τιμή, τo Flash 125 LZ της UM μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις 1.750 ευρώ, ενώ παρέχεται 2ετής εργοστασιακή εγγύηση. Ταυτόχρονα, όπως και όλες οι μοτοσικλέτες στη γκάμα της UM Motorcycles, έτσι και το Flash 125 LZ προσφέρεται με τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα της TEOREN MOTORS Β.Ν. Θεοχαράκης, τα οποία εξασφαλίζουν άτοκες δόσεις, αλλά και τη δυνατότητα απόκτησης μέσω πιστωτικής κάρτας. Πιο συγκεκριμένα:

- Απόκτηση σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα, ή
- χρηματοδότηση για αποπληρωμή σε 18 άτοκες δόσεις, με 30% προκαταβολή, ή
- έντοκη χρηματοδότηση για αποπληρωμή από 12 - 72 δόσεις και με 0% προκαταβoλή.

UM Flash 125

Photo Credit: UM

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!