30ή Πανελλήνια Συγκέντρωση Κλασικής Μοτοσικλέτας

Κώστας Παστρίμας
30ή Πανελλήνια Συγκέντρωση Κλασικής Μοτοσικλέτας
Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας και Ducati Club Hellas 1990 ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα αξέχαστο τριήμερο στην Ερέτρια, γεμάτο δράση, μουσική και κλασικές μοτοσικλέτες.

Η 30ή Πανελλήνια Συγκέντρωση Κλασικής Μοτοσικλέτας – Melody Pipes, μια εκδήλωση που έχει καθιερωθεί ως θεσμός για τους λάτρεις των κλασικών μοτοσικλετών, επιστρέφει και φέτος για ένα τριήμερο γεμάτο ενέργεια και νοσταλγία. Η Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας και το Ducati Club Hellas 1990 συνδιοργανώνουν αυτή τη μοναδική συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου στο Milos Camping στην Ερέτρια, μόλις 3 χλμ από το λιμάνι.

Η εκδήλωση θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να απολαύσουν όχι μόνο τις αγαπημένες τους κλασικές μοτοσικλέτες, αλλά και μια σειρά από δραστηριότητες που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της συγκέντρωσης. Τα μοτοπαιχνίδια, τα καλλιστεία μοτοσικλετών και οι διαγωνισμοί Melody Pipes θα πρωταγωνιστήσουν το Σαββατοκύριακο, ενώ τα βράδια θα συνοδεύονται από ζωντανή μουσική. Την Παρασκευή, οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν ελληνικές μελωδίες, ενώ το Σάββατο θα ακουστούν κλασικές ροκ επιτυχίες από το συγκρότημα "Why not?".

Κλασική μοτοσικλέτα

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί το ιδανικό κλείσιμο του καλοκαιριού για τους φίλους της μοτοσικλέτας, προσφέροντας ένα τριήμερο πάρτι δίπλα στη θάλασσα και ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των συμμετεχόντων. Είναι μια ευκαιρία για τις λέσχες και τους φίλους της μοτοσικλέτας να συναντηθούν, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να απολαύσουν το κοινό τους πάθος σε ένα φιλικό και οργανωμένο περιβάλλον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!