Bentley: Η νέα Flying Spur είναι το πιο ισχυρό τετράθυρο μοντέλο της μέχρι σήμερα (vid)

Bentley: Η νέα Flying Spur είναι το πιο ισχυρό τετράθυρο μοντέλο της μέχρι σήμερα (vid)

Κώστας Παστρίμας
Bentley: Η νέα Flying Spur είναι το πιο ισχυρό τετράθυρο μοντέλο της μέχρι σήμερα (vid)
Η Bentley παρουσιάζει την τέταρτη γενιά της Flying Spur, που είναι ένα πολυτελές τετράθυρο supercar με κορυφαίες επιδόσεις και εκλεπτυσμένη τεχνολογία.

Η Bentley αποκάλυψε τη νέα Flying Spur, το πιο ισχυρό τετράθυρο αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει ποτέ. Με έναν ολοκαίνουριο κινητήρα Ultra Performance Hybrid, το μοντέλο προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις με 782 ίππους και 1.000 Nm ροπής, επιταχύνοντας από 0-100 km/h σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα. Ταυτόχρονα, η Flying Spur είναι και φιλική προς το περιβάλλον, με αυτονομία 76 km σε αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία και εκπομπές CO2 μόλις 33 g/km.

Bentley

Η τέταρτη γενιά της Flying Spur διαθέτει επίσης βελτιώσεις στο πλαίσιο, με τα συστήματα Bentley Dynamic Ride και All-Wheel Steering, προσφέροντας εξαιρετική οδηγική εμπειρία. Στο εσωτερικό, το μοντέλο προσφέρει πολυτέλεια με νέα χαρακτηριστικά όπως το Precision Diamond quilting και τη δυνατότητα Wellness Seating για ακόμα μεγαλύτερη άνεση των επιβατών.

Bentley

Η Flying Spur υπερέχει σε όλες τις κατηγορίες σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, ενώ διαθέτει και σύγχρονες τεχνολογίες, όπως το My Bentley App Studio, που επιτρέπει την ενσωμάτωση εφαρμογών απευθείας στο αυτοκίνητο. Με αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης, η νέο Flying Spur προσφέρει στους αγοραστές της τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται πλήρως στις προσωπικές τους προτιμήσεις.

Bentley

Η Bentley γιορτάζει την κυκλοφορία της νέας Flying Spur με ένα εντυπωσιακό βίντεο που περιλαμβάνει γνωστά πρόσωπα από τον κόσμο της Formula 1, αναδεικνύοντας τις δυναμικές δυνατότητες του αυτοκινήτου σε συνθήκες πίστας.

Φωτογραφίες: Bentley

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!