Πού μπορείς να οδηγήσεις όλα τα μοντέλα μοτοσικλετών της Suzuki

Νίκος Γιαννούλας
Πού μπορείς να οδηγήσεις όλα τα μοντέλα μοτοσικλετών της Suzuki
Το Suzuki Festival ξεκίνησε Πέμπτη 12 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Riding School στο Πολυδένδρι Αττικής.

Το gmotion βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Riding School, στο 32ο χλμ ΕΘνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, όπου ξεκίνησε τη λειτουργία του το τριήμερο Suzuki Festival.

Suzuki Festival
Οι δημοσιογράφοι που ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση της Suzuki είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια «κόντρα» με scooter της μάρκας, να συνομιλήσουμε με όλα τα στελέχη της εταιρείας και να παρακολουθήσουμε τον τρόπο διαχείρισης των συμμετεχόντων στα test rides που πραγματοποιούνται.

Suzuki Festival
Από τους δημοσιογράφους που συμμετείχαν στον αγώνα με τα scooter, ξεχώρισαν οι Βάμβας, Τσιγκρής και Διατσίδης. Ο τελευταίος μάλιστα παραποίησε τον καλύτερο χρόνο του Τσιγκρή στον πίνακα, αλλάζοντας το 3:04:78 σε 3:09:78. Τέτοιοι είμαστε...


Η συμμετοχή του κοινού στο Suzuki Festival, το οποίο ξεκινά κάθε ημέρα που διαρκεί από τις 10:00 και ολοκληρώνεται στις 19:00, είναι μαζική και οι εντυπώσεις από την εμπειρία πολύ θετικές. Τα Test Rides που πραγματοποιούνται με όλα τα μοντέλα της μάρκας ξεκινούν από την κλειστή διαδρομή του Riding School και συνεχίζονται στο δημόσιο δρόμο, ώστε κάθε συμμετέχουσα και συμμετέχων να έχει μια σφαιρική εικόνα της απόδοσης κάθε μοτοσικλέτας. Φυσικά, συνοδεύονται από έμπειρους εκπαιδευτές του Riding School.

Suzuki Festival
Πέραν της οδηγικής εμπειρίας, οι συμμετέχοντες μπορούν να γευτούν ένα snack στην gourmet καντίνα που υπάρχει στο χώρο, να απολαύσουν μουσικά δρώμενα και να ενημερωθούν από τα στελέχη της Suzuki για οτιδήποτε αφορά τα μοντέλα της μάρκας και την αγορά τους.


Να σημειώσουμε ότι το Σάββατο 14/9 στις 14:00 θα διεξαχθεί θεωρητικό σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης από τον Θανάση Χούντρα με ελεύθερη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!