QJMOTOR: Δυναμική παρουσία στο 3ο Adventure Meeting με πολλά Test Rides

Νίκος Γιαννούλας
QJMOTOR: Δυναμική παρουσία στο 3ο Adventure Meeting με πολλά Test Rides
Η QJMOTOR θα συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή της μοτοσικλέτας, το 3ο Adventure Meeting, με test rides των πιο δημοφιλών της μοντέλων.

Το 3ο Adventure Meeting είναι προ των πυλών και δεκάδες είναι οι μάρκες που θα έχουν παρουσία σε αυτό, τόσο εκθεσιακή όσο και με πλήθος μοτοσικλετών για Test Ride. H QJMOTOR θα είναι μια από τις μάρκες που θα κάνει έντονη την παρουσία της, τόσο με το σύνολο της γκάμας των μοντέλων της, όσο και με τις ολοκαίνουριες QJMOTOR SRT 550S & SRT 700S, με τον πιο πλήρη εξοπλισμό άνεσης και τεχνολογίας στην κατηγορία τους και την SVT 650 X με τον μοναδικά βελούδινο V2 κινητήρα.

Adventure meeting 2024

Οι τρεις παραπάνω μοτοσικλέτες θα είναι διαθέσιμες για Test Rides και τις δύο ημέρες του 3ου Adventure Meeting, που θα διεξαχθεί στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 το πρωί έως και τις 18:00 το απόγευμα.

Για δήλωση συμμετοχής στα Test Ride της QJMOTOR και περισσότερες πληροφορίες, αρκεί ένα κλικ εδώ.

Το 3ο Adventure Meeting

Adventure meeting 2024

Πάνω από 90 μοτοσυκλέτες από όλες τις εταιρίες θα βρίσκονται επίσημα διαθέσιμες για οδήγηση, τις δύο μέρες που διαρκεί το event. Πιο συγκεκριμένα θα είναι διαθέσιμες για δοκιμή στο δρόμο ή στο χώμα οι εξής κατηγορίες μοτοσικλετών:

  • Adventure μοντέλα της αγοράς σε επιλεγμένες ασφάλτινες διαδρομές.
  • Adventure μοντέλα με έμφαση στη χωμάτινη χρήση και χωμάτινα ελαστικά, σε μεικτές διαδρομές άσφαλτο – χώμα, σε αναλογία 50-50, σε βατό δασικό χωματόδρομο.
  • Scrambler / Café Racer / Naked στην άσφαλτο.
  • ATV ή side-by-side. Οι γνωστές μας ‘’γουρούνες’’ σε ειδική χωμάτινη διαδρομή.

Η είσοδος στο 3ο Adventure Meeting κοστίζει 7 ευρώ για τους ενήλικες, ενώ παιδιά έως 13 ετών εισέρχονται δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής για δοκιμή θα γίνονται στην γραμματεία της οργάνωσης και ηλεκτρονικά σε νέα εφαρμογή που θα ενεργοποιηθεί σύντομα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!