Auto Athina 2024: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έκθεση αυτοκινήτου

Νίκος Γιαννούλας
Auto Athina 2024: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έκθεση αυτοκινήτου
Μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους λάτρεις της αυτοκίνησης, να απολαύσουν εκατοντάδες νέα μοντέλα συγκεντρωμένα σε ένα σημείο.

Το μεγαλύτερο γεγονός της αυτοκίνησης στη χώρα μας, η έκθεση AUTO ATHINA 2024, ανοίγει τις πύλες της το Σάββατος στις 5 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως και τις 13 Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή.

Η έκθεση θα πραγματοποοιηθεί στο Metropolitan Εxpo το πλέον άρτιο εκθεσιακό κέντρο στην Ελλάδα, δίπλα στο διεθνή αερολιμένα της Αθήνας Ελ. Βενιζέλος, με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό. Η έκθεση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων), θα φιλοξενήσει περισσότερα από 200 νέα μοντέλα αυτοκινήτων, ενώ στα περίπτερα των εκθετών θα παρουσιαστούν όλες οι εξελίξεις και οι νέες τεχνολογίες της παγκόσμιας αγοράς.

Παράλληλα, ξεχωριστό σημείο αναφοράς για τους χιλιάδες επισκέπτες θα αποτελέσουν οι πανελλαδικές πρεμιέρες, δηλαδή τα νέα μοντέλα που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης AUTO ATHINA 2024

  • Δευτέρα – Παρασκευή: 14.00 – 21.00
  • Σάββατο – Κυριακή: 10.00 – 21.00

Σύντομα θα ανακοινωθεί το κόστος των εισιτηρίων καθώς και σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις, όπως ημερίδες, ομιλίες και test drive. Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση, μπορείτε να επισκεφθείτε και την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης στο www.autoathina.gr

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!