BMW: Μπαίνει στο leasing με δική της εταιρεία

BMW: Μπαίνει στο leasing με δική της εταιρεία

Newsroom
BMW: Μπαίνει στο leasing με δική της εταιρεία
H BMW Hellas Leasing υπόσχεται πλήρη γκάμα premium υπηρεσιών leasing για τις μάρκες BMW, MINI και BMW Motorrad.

Η ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση για υπηρεσίες leasing στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου καθιστά ελκυστική τη δραστηριότητα στο χώρο. Το BMW Group Hellas και η BMW Group Financial Services ανακοίνωσαν την ίδρυση της BMW Hellas Leasing, η οποία δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια πλήρη γκάμα premium υπηρεσιών leasing για τις μάρκες BMW, MINI και BMW Motorrad.

Όπως δήλωσε ο Κρίστοφερ Πουθ, Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas: «Τοποθετούμε τον πελάτη στο επίκεντρο και θέλουμε να διατηρήσουμε τις ισχυρές επιδόσεις ανάπτυξης και τη δυναμική μας τα επόμενα χρόνια. Εστιάζουμε σε ένα πιο ευέλικτο και πιο καινοτόμο μοντέλο ανάπτυξης που ανταποκρίνεται στις ποικίλες ανάγκες των πελατών, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν από την ιδιοκτησία ενός οχήματος μέχρι το Leasing ή ακόμα και άλλες μορφές χρήσης του αυτοκινήτου».

Οι άξονες στους οποίους θα κινηθεί η BMW Hellas Leasing

Η παροχή ψηφιακών υπηρεσιών είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς οι πελάτες leasing απαιτούν σύγχρονη εξυπηρέτηση που εξοικονομεί χρόνο. Ψηφιακές λειτουργίες, όπως η πρόσβαση σε εφαρμογές (apps) του BMW Group, το portal πελατών και η ταχύτητα των διαδικασιών διευκολύνουν τους πελάτες και βελτιώνουν την συνολική εμπειρία τους.

Ο δεύτερος άξονας αποτελεί την ανάπτυξη premium υπηρεσιών για τους πελάτες του BMW Group. Αυτές περιλαμβάνουν εξατομικευμένη διαμόρφωση οχημάτων, πλήρες πακέτο συντήρησης από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW, ΜΙΝΙ και Motorrad, παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης αποκλειστικά από το BMW Group. Επιπλέον, με τη λήξη του συμβολαίου leasing, οι πελάτες αξιοποιούν την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τα στελέχη της BMW Group Hellas Leasing προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους περνώντας εύκολα στο επόμενο νέο μοντέλο.

BMW

Ο τρίτος σημαντικός άξονας της νέας εταιρίας είναι το Πελατοκεντρικό Οικοσύστημα του BMW Group. Η BMW Group Hellas Leasing, σε συνεργασία με το BMW Group Hellas και το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW, MINI και Motorrad δημιουργούν το πλαίσιο ώστε ο πελάτης να απολαμβάνει απαράμιλλη ποιότητα σε κάθε διαδρομή. Μια τέτοια ολοκληρωμένη προσέγγιση εμπεριέχει μοναδικές υπηρεσίες που αυξάνουν την ικανοποίηση των πελατών, την αφοσίωση και τις μακροχρόνιες σχέσεις μαζί τους, ενώ παράλληλα δημιουργούν αξία πέρα από τη σύμβαση μίσθωσης.

Η Βιωσιμότητα και τα Ηλεκτρικά Οχήματα στο επίκεντρο της BMW Group Hellas Leasing

Η μετάβαση σε μία premium, βιώσιμη κινητικότητα με στόχο τη μείωση των εκπομπών CO2 και της ηχορύπανσης απαιτεί αυξημένη πληροφόρηση και καθοδήγηση. Αυτή η νέα εταιρεία μίσθωσης θα συμβάλει καθοριστικά στη μετάβαση των πελατών στα ηλεκτρικά οχήματα, υποστηρίζοντας ένα πιο βιώσιμο και περιβαλλοντικά υπεύθυνο μοντέλο κινητικότητας. Η μίσθωση θα διαδραματίσει ζωτικό ρόλο σε αυτή τη μετάβαση, παρέχοντας ευκολότερη πρόσβαση σε ηλεκτρικά οχήματα, συνεισφέροντας έτσι σε ένα καλύτερο μέλλον.

Photo Credits: BMW Group

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!