Ford Ranger Plug-In Hybrid: Υβριδική τεχνολογία χωρίς συμβιβασμούς

Ford Ranger Plug-In Hybrid: Υβριδική τεχνολογία χωρίς συμβιβασμούς

Κώστας Παστρίμας
Ford Ranger Plug-In Hybrid: Υβριδική τεχνολογία χωρίς συμβιβασμούς
Το πρώτο plug-in υβριδικό Ranger προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία, κορυφαίες επιδόσεις και πολυτέλεια, χωρίς συμβιβασμούς στις δυνατότητες φορτίου και ρυμούλκησης.

Η Ford Pro πραγματοποίησε το παγκόσμιο ντεμπούτο του νέου Ranger Plug-In Hybrid (PHEV), το οποίο εισάγει υβριδική τεχνολογία στο πιο δημοφιλές pick-up της Ευρώπης. Το νέο μοντέλο συνδυάζει τις κορυφαίες δυνατότητες φορτίου, ρυμούλκησης και εκτός δρόμου οδήγησης του Ranger, με ηλεκτρική αυτονομία που ξεπερνά τα 45 χιλιόμετρα, κάνοντας το ιδανικό για επαγγελματίες και οικογένειες.

Ford Ranger PHEV

Το Ranger PHEV διαθέτει έναν 2,3 λίτρων EcoBoost βενζινοκινητήρα που συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία ιόντων λιθίου, προσφέροντας συνολική ισχύ 279 ίππων και εντυπωσιακή ροπή 690 Nm – τη μεγαλύτερη σε οποιοδήποτε Ranger παραγωγής. Παράλληλα, το σύστημα Pro Power Onboard επιτρέπει την τροφοδοσία εργαλείων και εξοπλισμού με ισχύ έως 6,9 kW, καθιστώντας το ιδανικό για εργοτάξια ή εκδρομές εκτός ηλεκτρικού δικτύου.

Ford Ranger PHEV

Η Ford Pro λανσάρει επίσης την περιορισμένης παραγωγής έκδοση Stormtrak, που περιλαμβάνει μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και premium εξοπλισμό, όπως ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, προβολείς Matrix LED, κάμερα περιμετρικής θέασης 360 μοιρών, και ηχοσύστημα B&O 10 ηχείων. Η νέα απόχρωση Chill Grey προστίθεται στις αποκλειστικές επιλογές του μοντέλου.

Ford Ranger Raptor

Με την παραγωγή να γίνεται στο Silverton της Νότιας Αφρικής, το Ranger PHEV αναμένεται να φτάσει στην αγορά την άνοιξη του 2025, προσφέροντας ένα υβριδικό pick-up που διατηρεί τις γνωστές δυνατότητες του μοντέλου, όπως ωφέλιμο φορτίο 1 τόνου και ικανότητα ρυμούλκησης 3.500 κιλών.

Ford Ranger Raptor

Το νέο υβριδικό σύστημα προσφέρει επιλογές όπως τα προγράμματα Auto EV, EV Now, EV Later και EV Charge, επιτρέποντας στους οδηγούς να προσαρμόσουν τη χρήση της μπαταρίας στις ανάγκες τους, είτε σε αστικές διαδρομές είτε σε εκτός δρόμου προκλήσεις.

Φωτογραφίες: Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!