F1 - Ο Χάμιλτον προβλέπει δύσκολο Σαββατοκύριακο: «Δεν θα περάσω καν στο Q3»

Κώστας Μπιτσικώκος
F1 - Ο Χάμιλτον προβλέπει δύσκολο Σαββατοκύριακο: «Δεν θα περάσω καν στο Q3»
Απογοητευμένος είναι ο Λούις Χάμιλτον από το ρυθμό του μονοθεσίου της Mercedes-AMG F1 στις δύο πρώτες περιόδους ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Σιγκαπούρης.

Ένα βήμα εμπρός και δύο πίσω φαντάζει η φετινή σεζόν της Formula 1 για την Mercedes-AMG F1 και το Λούις Χάμιλτον. Εκεί που η W15 δείχνει διεκδικήτρια της νίκης, στον επόμενο αγώνα εμφανίζεται εκτός των κορυφαίων θέσεων.

Η μέχρι στιγμής παρουσία του Χάμιλτον στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Σιγκαπούρης ήταν απογοητευτική. Ήταν εκτός δεκάδας, σε απόσταση σχεδόν 1 δλ. από τον Λάντο Νόρις.

«Δοκιμάσαμε τα πάντα όσον αφορά το στήσιμο του μονοθεσίου και τίποτα δεν φαίνεται να αποδίδει. Οπότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα», δήλωσε ο 39χρονος Βρετανός. «Δίνουμε τα πάντα και στο τέλος βλέπουμε ότι είμαστε ένα δευτερόλεπτο μακριά από την κορυφή. Είμαστε λίγο χαμένοι, έτσι όπως έχουν τα πράγματα δεν θα περάσω καν στο Q3».

Ακούστε την ομάδα του gMotion στο νέο podcast powered by Ford να αναλύει τον αγώνα της Formula 1 στo Αζερμπαϊτζάν και τη νίκη του Όσκαρ Πιάστρι.

Photo Credits: Mercedes-AMG F1/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!