F1 - Βολφ: «Ο Χόρνερ πάντα προσπαθεί να βάλει φιτιλιές»

Στάθης Κοκκορόγιαννης
F1 - Βολφ: «Ο Χόρνερ πάντα προσπαθεί να βάλει φιτιλιές»
Ο επικεφαλής και CEO της Mercedes-AMG F1 δεν έχασε την ευκαιρία να την... πει στον ομόλογό του στη Red Bull Racing.

Ο Κρίστιαν Χόρνερ επέλεξε να βρεθεί μετά από καιρό στο προσκήνιο. Ο επικεφαλής της Red Bull Racing δήλωσε πως ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της αυστριακής ομάδας τον Τζορτζ Ράσελ της Mercedes.

To συμβόλαιο του Βρετανού ολοκληρώνεται στο τέλος του 2025 και σε περίπτωση που ένας εκ των Μαξ Φερστάπεν ή Σέρχιο Πέρεζ αποχωρήσει από τη Red Bull, τότε ο οδηγός της Mercedes είναι ένας ρεαλιστικός στόχος. Οι δηλώσεις του Χόρνερ έφτασαν στα αφτιά του επικεφαλής της γερμανικής ομάδας, Τότο Βολφ, ο οποίος δεν ενθουσιάστηκε.

Ερωτώμενος από το Skysports για τα λεγόμενα του Χόρνερ, ο Βολφ δήλωσε: «Ο Κρίστιαν πάντα προσπαθεί να βάλει φιτιλιές. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Ο Τζορτζ είναι οδηγός της Mercedes, ανέκαθεν ήταν οδηγός της Mercedes και ελπίζω να μείνει για πάντα οδηγός της Mercedes».

Ο Βολφ τους τελευταίους μήνες αναφερόταν συνεχώς στο ενδεχόμενο ο Μαξ Φερστάπεν να αποχωρήσει από τη Red Bull Racing και να πάει στη Mercedes. Ωστόσο ο Αυστριακός τόνισε πως θα είναι πάντα ξεκάθαρος με τους οδηγούς του, εάν έχει συνομιλίες με άλλους: «Πρέπει να είμαι ευθύς και ξεκάθαρος με τους οδηγούς μου. Όπως έχω ξαναπεί, ναι ξαφνιάστηκα από τον Λιούις όταν υπέγραψε στη Ferrari, αλλά δεν έχω προβεί σε συζητήσεις με κανέναν οδηγό για να δημιουργήσω εντυπώσεις όταν δίνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα. Όλη η προσοχή μας είναι στον Τζορτζ Ράσελ και τον Κίμι Αντονέλι. Αυτό έχω πει. Δεν συνομιλώ με κανέναν και δεν κάνω δεύτερες σκέψεις για το τι θα κάνουμε το 2026 γιατ προηγούνται το 2024 και το 2025. Εάν υπάρξει κάποιο “φλερτ” με άλλον οδηγό θα το γνωρίζουν οι Τζορτζ και Κίμι. Θα το γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή, πάντα ήμουν ανοικτός σε αυτά».

Ακούστε την ομάδα του gMotion στο νέο podcast powered by Ford να αναλύει τον αγώνα της Formula 1 στη Σιγκαπούρη και τη νίκη του Λάντο Νόρις.

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG F1 media

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!