Skoda Let’s Explore Together: Με guest star τον Μίλτο Τεντόγλου και τα νέα μοντέλα της γκάμας

Newsroom
Skoda Let’s Explore Together: Με guest star τον Μίλτο Τεντόγλου και τα νέα μοντέλα της γκάμας
Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου το Ellinikon Experience Park φιλοξένησε την μεγάλη γιορτή της Skoda.

Πλήθος δραστηριοτήτων, μουσική αλλά και εκπλήξεις περιλάμβανε το «Skoda Let’s Explore Together» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Ellinikon Experience Park.

Guest stars της εκδήλωσης ήταν τα ολοκαίνουργια και σε Avant Première, Skoda Kamiq, Scala και Octavia. Οι χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά αλλά και να οδηγήσουν όλη τη νέα γενιά μοντέλων Skoda, συμπεριλαμβανομένου τoυ νέου Kodiaq και του αμιγώς ηλεκτρικού Enyaq. Ανάμεσα στους καλεσμένους, πιστοί πελάτες, συνεργάτες, δημοσιογράφοι και επώνυμοι καλεσμένοι φίλοι της μάρκας.

Δείτε ακόμα: Οδηγήσαμε το νέο Skoda Kodiaq iV

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του event, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν όλη τη νέα γενιά μοντέλων Škoda, να μάθουν τα πάντα για τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες της μάρκας καθώς και να ενημερωθούν για τις After Sales υπηρεσίες της Kosmocar και τα προγράμματα της VW Financial Services.

Skoda

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου που φωτογραφήθηκε με τους φίλους της Skoda, υπέγραψε αυτόγραφα και απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού σε livestream στο Facebook της Škoda.

Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, kids triathlon, Dj sets από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς των En Lefko, Hit και Red και απίστευτα δώρα Skoda συμπλήρωσαν τη εορταστική ατμόσφαιρα.

Skoda

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με ένα ξεχωριστό πάρτι με host την μοναδική Ελένη Τσολάκη και live συναυλία από το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα Μέλισσες. Τη βραδιά άνοιξε η μοναδική Αντωνία Καούρη.

Ο Ιωάννης Εμιρζάς, CEO της Kosmocar δήλωσε: «Η Škoda σήμερα έχει έναν χαρακτήρα που συνδυάζει την εξερεύνηση και την καινοτομία με την παραδοσιακή μας δέσμευση στη λειτουργικότητα και στην αξιοπιστία. H Škoda μπαίνει σε μια νέα εποχή. Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία – Modern Solid – βασίζεται σε πιο καθαρές – στιβαρές γραμμές και χαρακτηρίζει ακόμη πιο έντονα τη Škoda ως λάτρη της περιπέτειας και της λειτουργικής άνεσης. Στόχος μας είναι να γίνουμε το brand που το κοινό θα το επιλέγει όχι μόνο για την αξιοπιστία και την άνεση, αλλά και για την αίσθηση ελευθερίας που τους προσφέρει.»

Skoda

Photo Credits: Kosmocar-Skoda

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!