Renault 4 E-Tech Electric: Οι πρώτες εικόνες

Renault 4 E-Tech Electric: Οι πρώτες εικόνες

Κώστας Παστρίμας
Renault 4 E-Tech Electric: Οι πρώτες εικόνες
Η Renault αποκαλύπτει τις πρώτες λεπτομέρειες του νέου Renault 4 E-Tech Electric ενόψει της επίσημης παρουσίασής του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Η Renault φέρνει ξανά στη ζωή ένα από τα πιο εμβληματικά της μοντέλα, το Renault 4, αυτή τη φορά ως ηλεκτρικό όχημα. Το Renault 4 E-Tech Electric έρχεται να συνδυάσει το νοσταλγικό σχεδιασμό με σύγχρονες τεχνολογικές καινοτομίες, ακολουθώντας τις τάσεις της ηλεκτροκίνησης. Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες και πληροφορίες για το νέο μοντέλο έχουν ήδη αποκαλυφθεί, προσφέροντας μια γεύση από το τι να περιμένουμε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού στις 14 Οκτωβρίου.

Renault 4

Με μήκος 4,14 μέτρα, το Renault 4 E-Tech Electric είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει πρακτικότητα και ευελιξία, διατηρώντας παράλληλα το πνεύμα του πρωτότυπου μοντέλου του 1961. Όπως τότε, έτσι και τώρα, το αυτοκίνητο είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση στην πόλη αλλά και για εκδρομές. Παρά την αλλαγή στην τεχνολογία με την υιοθέτηση της ηλεκτροκίνησης, το Renault 4 E-Tech Electric παραμένει πιστό στις αξίες της ευρυχωρίας και της ευχρηστίας, στοιχεία που χαρακτήρισαν το αρχικό μοντέλο και το κατέστησαν δημοφιλές σε περισσότερες από 100 χώρες.

Renault 4

Νέος σχεδιασμός με νοσταλγικές πινελιές

Το νέο Renault 4 E-Tech Electric διατηρεί ορισμένα από τα χαρακτηριστικά σχεδιαστικά στοιχεία του αρχικού μοντέλου, όπως τα τραπεζοειδή πίσω φινιστρίνια και οι κάθετοι πίσω φανάρια που θυμίζουν το εμβληματικό Renault 4L. Ωστόσο, το μοντέλο έχει ανανεωθεί με σύγχρονες πινελιές, όπως η φωτιζόμενη γρίλια και το σήμα της Renault στο κέντρο της, που δίνει μια τεχνολογική αίσθηση.

Renault 4

Επίσης, το νέο Renault 4 προσφέρει μια συρόμενη υφασμάτινη οροφή σε ορισμένες εκδόσεις, δίνοντας στους οδηγούς την αίσθηση της ελευθερίας και του ανέμου, όπως και στις παλιότερες εκδόσεις. Το αυτοκίνητο βασίζεται στην πλατφόρμα AmpR Small, που χρησιμοποιείται και στο Renault 5 E-Tech, προσφέροντας άνεση και ευελιξία.

Renault 4

Παράδοση και καινοτομία

Με την παραγωγή να προγραμματίζεται να ξεκινήσει το 2025 στη Maubeuge της Γαλλίας, το Renault 4 E-Tech Electric έρχεται να προσθέσει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του θρυλικού μοντέλου. Ενώ ενσωματώνει όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά της ηλεκτροκίνησης, το αυτοκίνητο παραμένει πιστό στο DNA του προκατόχου του, προσφέροντας πρακτικότητα και στιλ με μια πινελιά νοσταλγίας.

Renault 4

Φωτογραφίες: Renault

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!