F1 - Νέα επίθεση του Γιος Φερστάπεν στον Χόρνερ

F1 - Νέα επίθεση του Γιος Φερστάπεν στον Χόρνερ
Ο πατέρας του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 μίλησε για μία ακόμη φορά κατά του επικεφαλής της Red Bull Racing.

Η κόντρα μεταξύ των Γιος Φερστάπεν και Κρίστιαν Χόρνερ δεν φαίνεται να έχει σταματήσει. Οι δύο άνδρες από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν βρίσκονται στα «μαχαίρια», με τον πατέρα του Μαξ Φερστάπεν να κατακρίνει τον Βρετανό επικεφαλής των «ταύρων» με κάθε ευκαιρία.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν βγήκε στο φως της δημοσιότητας η «Υπόθεση Χόρνερ». Ο Γιος Φερστάπεν είχε προειδοποιήσει πως αν ο Βρετανός παρέμενε στη θέση του θα έκανε μόνο κακό στη Red Bull Racing. Σήμερα, μήνες μετά αφότου ξέσπασε η κόντρα, η αυστριακή ομάδα δεν έχει πια το κυρίαρχο μονοθέσιο, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ο Μαξ Φερστάπεν κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα οδηγών ενώ παράλληλα κορυφαία στελέχη αποχωρούν το ένα μετά το άλλο από το εργοστάσιο του Μίλτον Κινς.

Κρίστιαν Χόρνερ
Φωτογραφία: Redbullcontentpool.com

Τελευταίο παράδειγμα είναι αυτό του Γουίλ Κόρτενεϊ, ο οποίος θα πάει στη McLaren. Μιλώντας στο motorsport.com, o Γιος Φερστάπεν τόνισε πως βγαίνει αληθινός με όλα όσα είχε πει πριν από μερικούς μήνες: «Αυτό ακριβώς είναι για το οποίο είχα προειδοποιήσει. Αλλά η ομάδα λέει πως δεν έχει σημασία γιατί έχει άλλο άτομο που μπορεί να βάλει σε αυτή τη θέση. Όμως έχει αρχίσει αρκετός κόσμος να φεύγει από την ομάδα. Ο Μαξ δέχεται ερωτήσεις κάθε φορά γι’ αυτό. Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή δεν είναι καθόλου καλό».

Επιπλέον αναφέρθηκε στο πώς διαχειρίζεται ο Κρίστιαν Χόρνερ τις συνεχείς αποχωρήσεις, αφήνοντας υπόνοιες πως δεν δίνει τη σημασία που απαιτείται: «Αυτός πάντα προσπαθεί να παρουσιάσει τις αποχωρήσεις λες και δεν είναι κάτι το σημαντικό».

Ακούστε την ομάδα του gMotion στο νέο podcast powered by Ford να αναλύει τον αγώνα της Formula 1 στη Σιγκαπούρη και τη νίκη του Λάντο Νόρις

Φωτογραφίες: Getty Images/Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!