Opel Frontera: Πιο φθηνό το ηλεκτρικό από το υβριδικό στην Ελλάδα

Opel Frontera: Πιο φθηνό το ηλεκτρικό από το υβριδικό στην Ελλάδα

Κώστας Μπιτσικώκος
Opel Frontera: Πιο φθηνό το ηλεκτρικό από το υβριδικό στην Ελλάδα
Όσοι το προ-παραγγείλουν στην έκθεση AUTO ATHINA 2024 κερδίζουν δωρεάν service για 3 χρόνια.

Τον τιμοκατάλογο του νέου Frontera ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel. Το B-SUV διατίθεται τόσο σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση όσο και σε υβριδική με τεχνολογία 48V. Μάλιστα το ηλεκτρικό Frontera με τους 113 ίππους και την μπαταρία χωρητικότητας 44 kWh είναι φθηνότερο στη χώρα μας από το υβριδικό, λόγω της κρατικής επιδότησης. Η αυτονομία του φθάνει έως τα 305 χιλιόμετρα.

Οι τιμές του υβριδικού και του ηλεκτρικού Opel Frontera

  • Το Frontera Hybrid είναι διαθέσιμο από €22.900 (συμπεριλαμβάνεται προωθητική ενέργεια) για την έκδοση Edition 1.2 100 ίππων eDCT
  • Το Frontera Electric πωλείται από €19.971 για την έκδοση Edition 113 ίππων (με προωθητική ενέργεια και κρατική επιδότηση).

Οι τιμές για το υβριδικό Frontera με τους 136 ίππους αρχίζουν από τα 24.400 ευρώ.

Το σχεδιαστικό μοτίβο του νέου Frontera ακολουθεί τη φιλοσοφία «Bold & Pure» της Opel, προσφέροντας μια λειτουργική δομή με διακριτικές γραμμές και μοντέρνες αναλογίες. Το μοντέλο διαθέτει το νέο έμβλημα «Blitz» της Opel, το οποίο κοσμεί το κέντρο του Opel Vizor. Ο σχεδιασμός του προβλέπει επίσης υψηλής ποιότητας φώτα Eco LED, ενσωματωμένα στο Vizor, και μια εισαγωγή αέρα που ενισχύει τη δυναμική εμφάνιση του οχήματος.

Έως και τις 13 Οκτωβρίου, οι επισκέπτες της “AUTO ATHINA 2024” στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το Opel Frontera αλλά και να το προ-παραγγείλουν, ώστε να επωφεληθούν από τη μοναδική προσφορά για 3 Δωρεάν Service που ισχύει αποκλειστικά για τους επισκέπτες της Έκθεσης.

Photo Credits: Opel

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!