F1 - Red Bull: «Πνευματικά αδύναμος ο Νόρις»

F1 - Red Bull: «Πνευματικά αδύναμος ο Νόρις»
Στην αυστριακή ομάδα πιστεύουν πως ο τομέας στον οποίο υπάρχει χαοτική διαφορά ανάμεσα στους Μαξ Φερστάπεν και Λάντο Νόρις είναι ο πνευματικός.

Με έξι Grand Prix να απομένουν για το τέλος της φετινής σεζόν της Formula 1, η διαφορά των δύο διεκδικητών του τίτλου είναι 52 βαθμοί. Ο Μαξ Φερστάπεν έχει το πάνω χέρι, όμως το μομέντουμ και το ταχύτερο μονοθέσιο το έχει ο Λάντο Νόρις.

Η επόμενη μάχη τους θα είναι στο Grand Prix ΗΠΑ το τριήμερο 18-20 Οκτωβρίου, στο οποίο περιλαμβάνεται Αγώνας Σπριντ. Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και κάθε λάθος μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό.

Η ταχύτητα των οδηγών δεν θα είναι ο μοναδικός παράγοντας που θα κρίνει την έκβαση του φετινού τίτλου. Η ψυχολογία τους αναμένεται να επηρεάσει την απόδοσή τους και σύμφωνα με δηλώσεις του Χέλμουτ Μάρκο στο Motorsport-Magazine, o Φερστάπεν έχει το πάνω χέρι.

 

«Γνωρίζουμε όλοι πως ο Νόρις έχει πνευματικές αδυναμίες. Διάβασα κάπου για ορισμένα τελετουργικά που πρέπει να κάνει για να αποδώσει καλά στους αγώνες», είπε ο Αυστριακός.

Επιπλέον ο Μάρκο επεσήμανε πως κανένας οδηγός δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Φερστάπεν όσον αφορά την πνευματική δύναμη: «Είναι ο καλύτερος και είναι ο ταχύτερος οδηγός. Πάνω απ’ όλα όμως έχει την πνευματική δύναμη ώστε να παλέψει για το πρωτάθλημα περισσότερο από τους Σαρλ Λεκλέρ και Λάντο Νόρις».

Ακούστε την ομάδα του gMotion στο νέο podcast powered by Ford να κάνει την προεπισκόπηση του Grand Prix ΗΠΑ

Φωτογραφίες: redbullracing/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!