F1 - H Alpine θα αγωνιστεί στο GP ΗΠΑ με σύμμαχο τον Ιντιάνα Τζόουνς (vid)

F1 - H Alpine θα αγωνιστεί στο GP ΗΠΑ με σύμμαχο τον Ιντιάνα Τζόουνς (vid)
H γαλλική ομάδα θα αλλάξει εμφάνιση στον προσεχή αγώνα της Formula 1 στο Όστιν του Τέξας και θα αγωνιστεί με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος.

Η αγωνιστική δράση στη Formula 1 επιστρέφει το τριήμερο 18-20 Οκτωβρίου με το Grand Prix ΗΠΑ. Έπειτα από τρεις εβδομάδες διακοπής, ομάδες και οδηγοί είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν το ταξίδι προς τους τελευταίους έξι αγώνες της φετινής χρονιάς.

Η Alpine F1 ετοίμασε μια ιδιαίτερη έκπληξη για τους φίλους της ενόψει του αγώνα στο Τέξας. Η γαλλική ομάδα δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες από το χρωματισμό που θα χρησιμοποιήσει στο Circuit of the Americas.

Πρόκειται για έναν πολύ διαφορετικό χρωματισμό από αυτόν που έχουμε συνηθίσει και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Xbox. Σκοπός είναι η προώθηση του επερχόμενου videogame, Indiana Jones and the Great Circle το οποίο έχει εξελιχθεί από την Bethesda Softworks. Βασίζεται στο πασίγνωστο franchise της μεγάλης οθόνης το οποίο εκτόξευσε ο Χάρισον Φορντ στο ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς.

 
GP ΗΠΑ
Φωτογραφία: Alpine

Το μπλε δίνει τη θέση του στο πορτοκαλί και συγκεκριμένα στην απόχρωση του ηλιοβασιλέματος σύμφωνα με την Alpine. Επιπλέον οι στολές των Έστεμπαν Οκόν και Πιέρ Γκασλί θα έχουν επίσης ειδικό χρωματισμό για να ταιριάζουν με τοlivery της A524.

Alpine
Φωτογραφία: Alpine

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Alpine αγωνίζεται με έναν εξολοκλήρου ειδικό χρωματισμό. Η πρώτη φορά ήταν στο Grand Prix Βελγίου, όταν ο χρωματισμός του μονοθεσίου των Γάλλων ήταν αφιερωμένος στην ταινία «Deadpool and Wolverine».

Ακούστε την ομάδα του gMotion στο νέο podcast powered by Ford να κάνει την προεπισκόπηση του Grand Prix ΗΠΑ

Φωτογραφίες: Alpine

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!