Τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Yamaha διαθέσιμα στην Ελλάδα

Κώστας Παστρίμας
Τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Yamaha διαθέσιμα στην Ελλάδα
Η Yamaha παρουσιάζει στην ελληνική αγορά πέντε νέα μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων για ευελιξία, άνεση και καινοτομία στην καθημερινή μετακίνηση και τις εξορμήσεις.

Η Yamaha, γνωστή για την πρωτοπορία της στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και της ευελιξίας στη μετακίνηση, φέρνει στην Ελλάδα τα νέα ηλεκτρικά της ποδήλατα. Τα μοντέλα CrossCore RC, Wabash RT, Moro 07, BOOSTER και BOOSTER Easy είναι πλέον διαθέσιμα μέσω επιλεγμένων συνεργατών του επίσημου δικτύου Yamaha αλλά και ενός αποκλειστικού e-shop, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε νέες και βιώσιμες μορφές μετακίνησης.

CrossCore RC: Ευέλικτο και ιδανικό για καθημερινή χρήση

Το CrossCore RC είναι ένα προσιτό και ευπροσάρμοστο eBike, σχεδιασμένο για καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, χαλαρή αναψυχή και γυμναστική. Ο ηλεκτροκινητήρας PW-ST της Yamaha προσφέρει ομαλή απόδοση με αθόρυβη λειτουργία και προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με τον τρόπο που οδηγείτε. Η λιανική τιμή του ανέρχεται στα 2.600€, ενώ με την επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» η τιμή διαμορφώνεται στα 1.800€.

Yamaha

 

Wabash RT: Για εξορμήσεις και εξερευνήσεις

Το Wabash RT είναι ιδανικό για όσους θέλουν να συνδυάσουν την καθημερινή μετακίνηση με περιπέτειες στην εξοχή. Ο ηλεκτροκινητήρας PW-ST προσφέρει ροπή 70Nm, ενώ το ελαφρύ πλαίσιο και η άνεση στην οδήγηση κάνουν το Wabash RT ένα από τα καλύτερα eBikes στην κατηγορία του. Η λιανική τιμή είναι 3.550€, με την επιδότηση να μειώνει την τιμή στα 2.750€.

Yamaha

Moro 07: Απόλυτη εμπειρία εκτός δρόμου

Το Moro 07 ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό του που ενσωματώνει τον ηλεκτροκινητήρα και το πλαίσιο σε ένα αρμονικό σύνολο. Ο νέος κινητήρας PW-X3 της Yamaha παρέχει άμεση υποβοήθηση και ανάρτηση RockShox για απόλυτο έλεγχο. Η λιανική τιμή ανέρχεται στα 4.800€, ενώ με την επιδότηση φτάνει τα 4.000€.

Yamaha

BOOSTER Easy: Ευελιξία για την πόλη

Το BOOSTER Easy είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ιδανικό για καθημερινή χρήση στην πόλη, εξοπλισμένο με ηλεκτροκινητήρα Yamaha PWseries-S2 και αυτονομία έως 120 χλμ. Η τιμή του στην Ελλάδα είναι 3.350€, με την επιδότηση να την κατεβάζει στα 2.550€.

Yamaha

BOOSTER: Το ηλεκτρικό μοτοποδήλατο της Yamaha

Το BOOSTER είναι ένα ηλεκτρικό μοτοποδήλατο άδειας AM, ιδανικό για αστική χρήση με άμεση υποβοήθηση στα πεντάλ και προηγμένη τεχνολογία. Η τιμή του ξεκινά από 3.800€, ενώ με την επιδότηση μειώνεται στα 2.881€.

Yamaha

Όλα τα μοντέλα είναι διαθέσιμα τόσο μέσω των συνεργατών Yamaha όσο και ηλεκτρονικά μέσω του e-shop της Yamaha, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στις λύσεις ηλεκτροκίνησης που αλλάζουν τον τρόπο μετακίνησης στην Ελλάδα.

Φωτογραφίες: Yamaha

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!