F1 - H Red Bull φοβάται την ταχύτητα της Ferrari

F1 - H Red Bull φοβάται την ταχύτητα της Ferrari
Η αυστριακή ομάδα δεν πρόκειται να υποτιμήσει τις δυνατότητες των Ιταλών μετά την κυρίαρχη εμφάνισή τους στο Τέξας.

Μπορεί η «κοκορομαχία» μεταξύ των Μαξ Φερστάπεν και Λάντο Νόρις να επισκίασε τη νίκη της Scuderia Ferrari στο Grand Prix ΗΠΑ. Η ιταλική ομάδα έκανε τον τέλειο αγώνα κερδίζοντας με τον Σαρλ Λεκλέρ, ενώ ο Κάρλος Σάινθ πήρε τη 2η θέση.

Ενόψει του αγώνα στο Μεξικό, στη Red Bull Racing γνωρίζουν πλέον πως η Ferrari είναι σε κάθε GP στο παιχνίδι της νίκης. Αυτό επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής της, Κρίστιαν Χόρνερ: «Η ταχύτητα των μονοθεσίων αλλάζει μέρα με τη μέρα σε ένα αγωνιστικό τριήμερο και από πίστα σε πίστα. Πιστεύω πως στην Αμερική η Ferrari βρήκε επιπλέον ταχύτητα. Στη Ferrari έδειξαν να είναι πολύ δυνατοί, ειδικά σε ρυθμό αγώνα. Ίσως θυσίασαν ταχύτητα στις κατατακτήριες δοκιμές για χάρη του αγώνα. Πιστεύω πως και στο Μεξικό θα είναι πολύ δυνατοί».

Η Red Bull Racing έφυγε με πολλά χαμόγελα από το Τέξας. H αυστριακή ομάδα είχε μαζί της αναβαθμίσεις οι οποίες δούλεψαν και έδωσαν τη δυνατότητα στον Μαξ Φερστάπεν να κερδίσει τον Αγώνα Σπριντ και να πάρει την 3η θέση στο GP. Έτσι, κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά του από τον Λάντο Νόρις στο πρωτάθλημα οδηγών.

 

Ο Χόρνερ επιβεβαίωσε πως το νέο πακέτο βελτίωσε την RB20: «Πιστεύω πως αυτό που καταφέραμε ήταν να κάνουμε πολύ καλύτερη την ισορροπία του μονοθεσίου. Η συσχέτιση μεταξύ του εμπρός με του πίσω μέρους πλέον είναι υπαρκτή. Ο Μαξ από τον πρώτο του γύρο στο Τέξας ήταν πολύ χαρούμενος. Αυτό μας κάνει πολύ αισιόδοξους για τους επόμενους αγώνες».

Ακούστε την ομάδα του gMotion στο νέο podcast powered by Ford να αναλύει τη νίκη του Σαρλ Λεκλέρ στο Grand Prix ΗΠΑ και τη μάχη των Μαξ Φερστάπεν και Λάντο Νόρις

Φωτογραφίες: Getty Images/Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!