Jeep Avenger 4xe The North Face Edition: Η έκδοση της περιπέτειας

Jeep Avenger 4xe The North Face Edition: Η έκδοση της περιπέτειας

Κώστας Παστρίμας
Jeep Avenger 4xe The North Face Edition: Η έκδοση της περιπέτειας
Η νέα ειδική έκδοση του Jeep Avenger 4xe, αποτέλεσμα της συνεργασίας Jeep και The North Face, φέρνει κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες σε περιορισμένη παραγωγή.

Η Jeep σε συνεργασία με την The North Face παρουσίασαν τη νέα ειδική έκδοση του Avenger 4xe, σχεδιασμένη για τους λάτρεις της περιπέτειας και της υπαίθρου. Η The North Face Edition θα παραχθεί σε μόλις 4.806 μονάδες, αριθμός που αντιστοιχεί στο υψόμετρο του Mont Blanc, ενισχύοντας τη συλλεκτική της αξία. Το μοντέλο προσφέρει επιλογές χρωμάτων σε λευκό, μαύρο και γκρι, με ειδικά γραφικά και προστατευτικές ποδιές για τις πιο απαιτητικές διαδρομές.

Jeep Avenger

Στο εσωτερικό, το Avenger 4xe ενσωματώνει λεπτομέρειες εμπνευσμένες από την The North Face, όπως το ειδικό γραφικό του Mont Blanc στο ταμπλό, ειδικές υφασμάτινες επενδύσεις και αξεσουάρ, όπως αδιάβροχο σάκο και σκηνή. Τα καθίσματα διαθέτουν ελαστικά λουριά στην πλάτη τους, ιδανικά για αποθήκευση αντικειμένων.

Jeep Avenger

 

Η τετρακίνηση του Avenger 4xe συνδυάζει έναν κινητήρα βενζίνης 1.2 λίτρων με 136 ίππους και έναν ηλεκτρικό κινητήρα 21 kW στον πίσω άξονα, που εξασφαλίζει την απόλυτη πρόσφυση, ακόμα και σε κλίσεις έως 40%. Το μοντέλο προσφέρει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ανεξάρτητη ανάρτηση Multilink και ειδικές ρυθμίσεις για κίνηση σε χώμα και χιόνι, ενισχύοντας την ικανότητά του σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Jeep Avenger

Το νέο Avenger 4xe αναμένεται να διατεθεί προς παραγγελία στην Ελλάδα στο τέλος της χρονιάς, ολοκληρώνοντας τη γκάμα της Jeep στην κατηγορία των τετρακίνητων SUV.

Φωτογραφίες: Jeep

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!