F1 - Μεξικό: Αυτό είναι το τελικό grid του Grand Prix

F1 - Μεξικό: Αυτό είναι το τελικό grid του Grand Prix
Δείτε πώς θα παραταχθούν οι μονομάχοι της Formula 1 στο πεδίο μάχης του Autodromo Hermanos Rodriguez για το εικοστό Grand Prix της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Λίγες στιγμές απέμειναν για την εκκίνηση του Grand Prix Μεξικού. Ο εικοστός αγώνας της φετινής χρονιάς της Formula 1 αναμένεται με αγωνία και οι κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου μας έδωσαν μια ιδέα για τις μάχες που περιμένουμε σήμερα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά σε έναν αγώνα 71 γύρων όπου που η στρατηγική και η φθορά των ελαστικών θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Από θέση ισχύος στο σημερινό αγώνα θα εκκινήσει ο Κάρλος Σάινθ της Scuderia Ferrari. O Ισπανός πήρε μία εντυπωσιακή pole position την οποία θέλει να τη μετουσιώσει στη δεύτερη φετινή του νίκη. Το έργο του δεν θα είναι εύκολο καθώς ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing εκκινεί δεύτερος και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Πίσω τους θα έχουν δύο οδηγούς που έχουν ως μόνο στόχο τη νίκη. Ο Λάντο Νόρις μάχεται για να μείνει στη μάχη του τίτλου και εκκινεί 3ος , ενώ ο Σαρλ Λεκλέρ θα ξεκινήσει από την 4η θέση. Στην τρίτη σειρά της εκκίνησης συναντάμε τους δύο οδηγούς της Mercedes-AMG, με τον Τζορτζ Ράσελ να είναι μπροστά από τον Λιούις Χάμιλτον.

 

Από την 7η θέση θα ξεκινήσει ο Κέβιν Μάγκνουσεν της Haas και δίπλα του θα βρίσκεται ο Πιέρ Γκασλί της Alpine. Ένατος θα ξεκινήσει ο Άλεξ Άλμπον της Williams και την πρώτη 10άδα συμπληρώνει ο Νίκο Χούλκενμπεργκ. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι μπορεί να κάνουν οι Όσκαρ Πιάστρι και Σέρχιο Πέρεζ, οι οποίοι εκκινούν από τις θέσεις 17 και 18.

Grid

Το GP Μεξικού είναι προγραμματισμένο για τις 22:00 ώρα Ελλάδος. Μην χάσετε το LIVE του gMotion by Gazzetta και της Ford από τις 21:30 για να μπείτε σε κλίμα αγώνα.

Φωτογραφίες: F1/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!