F1 - Νόρις: «Ήξερα τι να περιμένω, ο Φερστάπεν δεν οδήγησε καθαρά»

F1 - Νόρις: «Ήξερα τι να περιμένω, ο Φερστάπεν δεν οδήγησε καθαρά»
Ξεκάθαρος ήταν ο οδηγός της McLaren Racing για τη μάχη που είχε με τον μεγάλο αντίπαλό του στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.

Μπορεί η νίκη στο Grand Prix Μεξικού να πήγε στον Κάρλος Σάινθ της Ferrari, ωστόσο ο Λάντο Νόρις κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στη βαθμολογία οδηγών από τον πρωτοπόρο Μαξ Φερστάπεν. Ο Βρετανός έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και κατάφερε να τερματίσει στη 2η θέση στο Autodromo Hermanos Rodriguez, παίρνοντας 18 πολύτιμους βαθμούς.

Μετά τον τερματισμό ο Βρετανός μίλησε στον πρώην οδηγό της F1, Μαρκ Ζενέ για το τι έζησε στους 71 γύρους που προηγήθηκαν: «Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Στους πρώτους γύρους προσπάθησα να μείνω στη μάχη και να αποφύγω συγκρούσεις αλλά ο Κάρλος οδήγησε έναν φοβερό αγώνα. Μπράβο στον Κάρλος και τη Ferrari, ήταν πολύ γρήγοροι σήμερα. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Ο αγώνας εδώ είναι απολαυστικός».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη μάχη του με τον Μαξ Φερστάπεν, ο Νόρις είπε: «Ήξερα τι να περιμένω. Δεν ήθελα να περιμένω μια τέτοια κίνηση γιατί σέβομαι τον Φερστάπεν ως οδηγό. Ήμουν σε θέση να περιμένω μια τέτοια κίνηση από τον Φερστάπεν. Δεν είναι πολύ καθαρή οδήγηση κατά τη γνώμη μου. Απέφυγα την επαφή κι έπειτα έκανα έναν καλό αγώνα».

 

Ερωτώμενος σχετικά με τη μάχη του τίτλου σε οδηγούς και κατασκευαστές, ο οδηγός της McLaren απάντησε: «Απλά έχω το κεφάλι μου κάτω. Προσπαθώ για το καλύτερο και μαζί με την ομάδα κάνουμε καλή δουλειά. Στο τέλος του αγώνα ήμασταν μάλλον η ταχύτερη ομάδα. Θα βάλουμε όμως το κεφάλι μας κάτω, θα κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε».

Φωτογραφίες: Getty Images/Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!