lynn-williams

Ολυμπιακοί Αγώνες: Παίκτρια των ΗΠΑ μετέτρεψε σε τσαντάκι ώμου το χρυσό μετάλλιο και τελικά το... έσπασε

Ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο που μετατράπηκε σε... τσαντάκι ώμου και τελικά έσπασε, είναι η ιστορία της Λιν Γουίλιαμς, ποδοσφαιρίστριας της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, μερικές μέρες μετά τον τελικό με τη Βραζιλία.

Σε μία ιδιαίτερη παραδοχή προχώρησε η ποδοσφαιρίστρια της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, Λιν Γουίλιαμς, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό απέναντι στη Βραζιλία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Γουίλιαμς δεν συμπεριφέρθηκε με τον... καλύτερο τρόπο στο ολυμπιακό μετάλλιο. Ούσα κάτι παραπάνω από ευτυχής με την κατάκτησή του, παρασύρθηκε στους ξέφρενους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν του τελικού.

Τι έκανε; Κουνούσε τρισευτυχισμένη το μετάλλιο χορεύοντας με τις συμπαίκτριές της, μετατρέποντάς το μάλιστα σε κάποια στιγμή σε... τσαντάκι ώμου, κρεμώντας το από το ειδικό λουρί που ήταν δεμένο.

Το οποίο στη συνέχεια κόπηκε, με το μετάλλιο να πέφτει κάτω και να σπάει στην άκρη! Μάλιστα, η Γουίλιαμς φάνηκε δυσαρεστημένη με την ποιότητα των μεταλλίων στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες παράπονο που έχουν εκφράσει κι άλλοι αθλητές το προηγούμενο διάστημα.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]