arsenal women eidevall

Άρσεναλ: Τέλος ο Έιντεβαλ από την ομάδα γυναικών μετά τον όλεθρο στο πρωτάθλημα και το «Jonas Out»

Βασιλική Μπαρτζιώτη

Εν μέσω αντιδράσεων για το πολύ κακό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, ο προπονητής της Άρσεναλ, Γιόνας Έιντεβαλ, είδε την πόρτα της εξόδου από την ομάδα, μετά από τρία χρόνια θητείας σε αυτή.

Οι απογοητευτικές εμφανίσεις της ομάδας γυναικών της Άρσεναλ την τρέχουσα σεζόν προκάλεσαν την αντίδραση των οπαδών, που εδώ και καιρό ζητούσαν την απομάκρυνση του Γιόνας Έιντεβαλ.

Η ομάδα έχει κερδίσει μόλις ένα παό τα τέσσερα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα Αγγλίας μέχρι στιγμής, ενώ διασύρθηκε και στην Ευρώπη, γνωρίζοντας την ήττα με 5-2 απο τη Μπάγερν στα προκριματικά του Women's Champions League.

Το 2-1 με την Τσέλσι στην πιο πρόσφατη αγωνιστική ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τους φιλάθλους να γράφουν στους τοίχους του προπονητικού κέντρου «Jonas Out», ζητώντας την άμεση απόλυση του Σουηδού τεχνικού.

Σύμφωνα με την «Athletic», ούτε η διοίκηση δεν είναι ευχαριστημένη από το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα με τον 'Ειντεβαλ στην άκρη του πάγκου της Άρσεναλ, επομένως θα κινήσουν άμεσα τις διαδικασίες εύρεσης του αντικαταστάτη του.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]