μπουρμπου-αναστασιαδου

Μπούρμπου-Αναστασιάδου στο GWomen: «Το παλέψαμε, η έκτη θέση δεν ήταν αυτό που ψάχναμε»

Πηνελόπη Γκιώνη

Απογοητευμένες και πικραμένες, οι Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου εξήγησαν πως θα χρειαστούν χρόνο για να συνειδητοποιήσουν πως η έκτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι επιτυχία.

Αποστολή στο Παρίσι: Πηνελόπη Γκιώνη

Εμφανώς απογοητευμένες και προσπαθώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, οι Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου μίλησαν στο GWomen για την έκτη θέση στον τελικό της δικώπου γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Ευαγγελία Αναστασίαδου μίλησε για την κούρσα τους και εξήγησε πως δεν έγιναν λάθη από την πλευρά τους αλλά πως η συγκεκριμένη κατηγορία δεν αφήνει περιθώρια για λάθη:

«Τίποτα δεν πήγε λάθος, ήταν μία καλή κούρσα για μας. Οι άλλες κοπέλες ήταν καλύτερες, ήταν λίγο ξεκάθαρο νομίζω. Είναι ένας τελικός Ολυμπιακών Αγώνων, είμαι περήφανη για την έκτη θέση γιατί πάλεψα με νύχια και με δόντια να μπω μέσα στον τελικό και ας μη φάνηκε. Ήταν μία δύσκολη μέρα γενικότερα, έχουμε πολύ έντονα συναισθήματα το θέλαμε πολύ, το παλέψαμε. Δεν ήρθε το μετάλλιο αλλά δεν νομίζω ότι είναι καταστροφικό το αποτέλεσμα, είναι μία πολύ δύσκολη κατηγορία η βαριά κατηγορία όπως έχω πει πολλές φορές δεν χαρίζει τίποτα, δεν είναι αστείο το πράγμα εκεί. Πρέπει να είσαι στην καλύτερή σου κατάσταση, να έχεις τα πάντα για να κερδίσεις τέτοια μεγαθήρια».

Έπειτα η Χριστίνα Μπούρμπου, η οποία αγωνίστηκε για δεύτερη φορά σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων, είπε: «Κρατάμε ότι κάναμε μία πολύ καλή κούρσα, τα δώσαμε όλα αλλά δεν μπορείς να ξέρεις το αποτέλεσμα. Αυτή είναι η ζωή. Είχαμε έναν στόχο, να μπούμε στα μετάλλια, δουλέψαμε σκληρά και δεν ήρθε. Πιστεύω σε λίγο καιρό θα κατανοήσουμε ότι η έκτη θέση είναι πάρα πάρα πολύ μεγάλη, απλά αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτό που ψάχνουμε».

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]