υε5
16/02/2024
ΠΟΛΟ

Ξενάκη για το 10-9 με την Ισπανία: «Είμαι άδεια, δεν υπάρχουν σκέψεις»

Πηνελόπη Γκιώνη

Η φουναριστή της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών, Έλενα Ξενάκη, εμφανίστηκε απογοητευμένη και δακρυσμένη στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τον χαμένο μικρό τελικό με την Ισπανία.

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών έδειξε μία εξαιρετική εικόνα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Ντόχα και έφτασε μία ανάσα πριν από το παγκόσμιο βάθρο. Δυστυχώς, ένα δευτερόλεπτο πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας που ήταν στο 9-9 και θα πήγαινε στα πέναλτι, δέχθηκαν ένα σφύριγμα για παράβαση δύο μέτρων και έπειτα ένα γκολ.

Η Έλενα Ξενάκη, μετά τον αγώνα, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για όσα συνέβησαν αλλά και για τα προσωπικά της συναισθήματα

«Είμαι άδεια, δεν υπάρχουν σκέψεις. Με αυτή την ομάδα κατάφερα όσα δεν έχω καταφέρει σε όλη μου την καριέρα.

Στο σημερινό παιχνίδι αναστρέψαμε πολλές φορές το σκορ και αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει αλλάξει. Μόνο θετικά μπορούμε να σκεφτόμαστε. Με πονάει που χάσαμε το μετάλλιο και ο τρόπος που χάθηκε, θα προτιμούσα να χάναμε με ένα γκολ στο παιχνίδι παρά με τον τρόπου που έγινε.

Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα. Μακάρι αυτοίί οι δύο μήνες να είναι μόνο η αρχή. Τα βλέματά μας τώρα στρέφονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο να επαναλάβουμε όσα κάναμε. Έτσι είναι ο αθλητισμός, το οφείλουμε στους εαυτούς μας και στους Έλληνες γιατί παίζουμε με το εθνόσημο».

Έπειτα, ρωτήθηκε για τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα και όσα συνέβησαν για τα οποία είπε το εξής: «Κατεβάσαμε τερματοφύλακα, όπως θα έκανε κάθε ομάδα στα 7 δευτερόλεπτα. Δόθηκε ένα σφύριγμα το οποίο δεν μπορώ να κρίνω εγώ αν είναι σωστό ή όχι και κάναμε ό,τι μπορούσαμε αλλά δεν καταφέραμε να το αποφύγουμε».

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]