μαγκουλια ντραγκομιροβα
07/06/2024
ΣΤΙΒΟΣ

Μαγκούλια-Ντραγκομίροβα στο GWomen: «Ήμασταν με τις καλύτερες της Ευρώπης, τι άλλο θέλουμε;»

Πηνελόπη Γκιώνη

Χαμογελαστές ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οι Μαρία Μαγκούλια και Αναστασία Ντραγκομίροβα. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Οι νεαρές πρωταθλήτριες της σφαιροβολίας, Μαρία Μαγκούλια και Αναστασία Ντραγκομίροβα, ευχαριστήθηκαν τον αγώνα που έδωσαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου και παρ' όλο που έμειναν μακριά από τα ρεκόρ τους δεν πτοήθηκαν.

Και οι δύο βγήκαν από την αρένα με χαμόγελο και μιλώντας στο GWomen τόνισαν πως χάρηκαν πολύ που βρέθηκαν ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες της Ευρώπης:

«Τρέλα μακριά από τις επιδόσεις μας, αλλά ακόμα και έτσι χαρήκαμε τον αγώνα πιστεύω. Προσπαθήσαμε, Ήμασταν με τις καλύτερες της Ευρώπης. Τι άλλο θέλουμε; Ο στόχος αυτός δεν ήταν φέτος; Να πάμε Ευρωπαϊκό. Και ήρθαμε. Κυνηγούσαμε τον στόχο μας», είπε αρχικά η Μαγκούλια και έπειτα η Ντραγκομίροβα πρόσθεσε σχετικά με τη δική της εμφάνιση: «Εγώ ήρθα σφήνα, όπως φάνηκε. Εντάξει, είμαι και μικρότερη, είμαι μια κατηγορία κάτω. Προσπαθώ. Πάμε παρακάτω. Η επόμενη διοργάνωση, όμως, θα είναι με σύνθετο. Με αυτό που ήθελα... Εδώ χάρηκα τον αγώνα και δεν με ένοιαζε».

«Πάμε. Τώρα θα κάνουμε τουρισμό στη Ρώμη, θα τα δούμε όλα!».

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]