εμμανουηλιδου
04/08/2024
ΣΤΙΒΟΣ

Εμμανουηλίδου στο GWomen: «Σε παγκόσμιο επίπεδο η προσπάθειά μου είναι μηδέν»

Πηνελόπη Γκιώνη

Δακρυσμένη η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, εκδήλωσε την απογοήτευσή της συγκρίνοντας τον εαυτό της με τις αντίπαλές της, λίγο μετά τον προκριματικό των 200μ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αποστολή στο Παρίσι: Πηνελόπη Γκιώνη

Με δάκρυα στα μάτια, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου μίλησε στο GWomen εξηγώντας πως θεωρεί την προσπάθειά της μηδαμινή μετά από όσα έκαναν οι αντίπαλές της στη σημερινή της κούρσα στα 200μ γυναικών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η νεαρή σπρίντερ, που έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις της, συμπλήρωσε το καρέ των συμμετοχών σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις μόλιε στα 21 της όμως αυτό δεν της είναι αρκετό. Η Εμμανουηλίδου που έτρεξε 23.06 στον προκριματικό θα συνεχίσει για τα ρεπεσάζ όμως για την ώρα κρατά μία πικρία για τα αποτελέσματά της.

Η ίδια μιλώντας στο GWomen, δήλωσε: «Δεν ξέρω… Κάνω τόση προπόνηση, δύσκολη προπόνηση, πολύ δύσκολη. Και σε παγκόσμιο επίπεδο η προσπάθειά μου είναι μηδέν. Δεν ξέρω, πως τρέχουν έτσι; Στα 100μ έκανα 11.25 και δεν προκρίθηκα ημιτελικό και στο Ευρωπαϊκό η τελευταία μπήκε με 11.48 μπήκε η τελευταία. Είναι απίστευτο αυτό, μια άλλη έκανε 11.15 και δεν πέρασε. Είναι απίστευτο, πόσο πρέπει να τρέχουμε;

Εγώ ένιωθα πολύ καλά, και στο ζέσταμα τέλεια, ένιωθα έτοιμη για ρεκόρ αλλά δεν ξέρω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη. Έχω πάει κι εγώ σε όλες τις διοργανώσεις, με τη συμμετοχή μου εδώ έχω πάει παντού.

Δεν έχω τελειώσει αλλά πάντα οι ημιτελικοί είναι πιο αργοί από τους προκριματικούς, είναι νόμος. Δεν ξέρω τι να περιμένω από μένα τότε, 23 μισό; Δεν αρκεί. Έτσι όπως ένιωσα σήμερα, στο τέλος ένιωθα ότι δεν πήγαινα μία. Θα δείξει.

Προς το παρόν είμαι πολύ πικραμένη. Έτσι είναι ο αθλητισμός, μία χαρά 99 λύπες. Προσπαθώ να το καταλαβαίνω αυτό αλλά είναι δύσκολο».

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]