Η Μπάρτι
09/03/2022
ΤΕΝΝΙΣ

Νέα «εποχή» για τη WTA: Η Hologic βασικός χορηγός της

Κώστας Τόπας

Μετά τη χορηγική συμφωνία που υπέγραψε με την Hologic, η δυναμική της WTA αλλάζει, μετά από δωδεκαετή αναζήτηση βασικού χορηγού!

Η WTA αλλάζει σελίδα μετά τη έναρξη της συνεργασίας της με την Hologic, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας και πρόκειται για τη μεγαλύτερη χορηγική συμφωνία στην ιστορία του Tour.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας μπορεί να μην έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας, ωστόσο είναι βέβαιο ότι τα χρηματικά οφέλη από την εν λόγω συνεργασία θα προσφέρουν μεγάλη βοήθεια τόσο στο Tour, όσο και σε όλα τα μέλη του, ενισχύοντας τις απολαβές των παικτών, τα χρηματικά έπαθλα, αλλά και τη γενικότερη οργάνωση.

Επιπλέον, η Hologic είναι μια εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας που επικεντρώνεται κυρίως στην υγεία των γυναικών, πουλά ιατρικές συσκευές για διαγνωστική, χειρουργική επέμβαση και ιατρική απεικόνιση.

Η WTA ήταν σε αναζήτηση ενός βασικού χορηγού μεγάλου βεληνεκούς από το 2010, όταν δηλαδή ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τη Sony Ericsson. Πλέον όμως με την Hologic ξεκινάει μια νέα «εποχή» για την Ένωση Αντισφαίρισης Γυναικών.
Από την πλευρά της η κάτοχος του Australian Open 2022 και Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Άσλεϊ Μπάρτι επαίνεσε τη νέα συνεργασία.

«Ως επαγγελματίας αθλήτρια που βασίζομαι στην υγεία μου για να αποδώσω στο υψηλότερο επίπεδο, είμαι ενθουσιασμένη που η Hologic συνεργάστηκε με το WTA. Η πρωτοβουλία της Hologic να επενδύσει στο γυναικείο τένις δείχνει τη δέσμευσή της για την υγεία των γυναικών και τον γυναικείο αθλητισμό. Ανυπομονώ να παίξω στο Hologic WTA Tour και τον αντίκτυπο που θα έχει αυτή η συνεργασία για τις γυναίκες παγκοσμίως», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η Hologic και η WTA ενώνονται με έναν συλλογικό σκοπό ως πρωτοπόροι υποστηρικτές για τις γυναίκες», δήλωσε ο πρόεδρος της Hologic, Στιβ ΜακΜίλαν. «Είμαστε περήφανοι που στεκόμαστε στο πλευρό της WTA στη δέσμευσή της για την υψηλότερη ακεραιότητα και αξίες».

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]