danielle_collins
18/10/2024
ΤΕΝΝΙΣ

Τένις: Η Ντάνιελ Κόλινς πήρε πίσω την απόφαση για απόσυρση

Δημήτρης Μύτικας

Διατεθειμένη να μην αποσυρθεί στο τέλος της χρονιάς δήλωσε η Κόλινς, η οποία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ανακοίνωσε πως η επόμενη σεζόν θα την βρει και πάλι ν' αγωνίζεται στα court.

Δεν πάει πουθενά η Ντανιέλ Κόλινς. Η Αμερικανίδα τενίστρια αναίρεσε την απόφαση της απόσυρσής της, πράγμα που αποκάλυψε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η Νο.9 στον κόσμο, στην αρχή της σεζόν, είχε κάνει ξεκάθαρο πως αυτή η σεζόν θα ήταν και η τελευταία της στο επαγγελματικό τένις. Η 30χρονη αθλήτρια είχε κάνει γνωστό πως αντιμετωπίζει πρόβλημα γονιμότητας και πως σχεδίαζε να σταματήσει την καριέρας της για ν' αφοσιωθεί στο μεγάλο της όνειρο· τη δημιουργία οικογένειας.

Όπως έκανε γνωστό η Κόλινς, η επίλυση αυτού του θέματος θέλει χρόνο όπως την ενημέρωσαν οι ειδικοί, με αποτέλεσμα αυτό να δώσει παράταση στην καριέρας της και συνάμα να φέρει καλά νέα στο γυναικείο τένις.

Η ανάρτηση της Κόλινς στο Instagram

«Ήταν μια αγχωτική περίοδος με αυτούς τους φρικτούς τυφώνες που εξαφάνισαν τη Φλόριντα, και πέρα ​​από αυτό, ασχολήθηκα με ορισμένα ζητήματα σχετικά με την ενδομητρίωσή μου και άλλες προκλήσεις υγείας. Ενώ ήμουν πολύ ενθουσιασμένη και ανυπόμονη να ολοκληρώσω την καριέρα μου στο τένις σε υψηλό επίπεδο φέτος και να περάσω στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχα σχεδιάσει.

Εκτός από τη διαχείριση ορισμένων μακροχρόνιων προκλήσεων υγείας τους τελευταίους μήνες, είδα πρόσφατα μερικούς ειδικούς για να καταλάβω καλύτερα ποια είναι η πιο σωστή πορεία για να πραγματοποιήσω το απόλυτο όνειρό μου, τη δημιουργία οικογένειας.

Η αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης και της γονιμότητας είναι μια τεράστια πρόκληση για πολλές γυναίκες και κάτι που ζω ενεργά, αλλά είμαι απόλυτα σίγουρη για την ομάδα με την οποία συνεργάζομαι. Απλώς θα διαρκέσει περισσότερο από όσο νόμιζα.

Άρα, η ιστορία της DANIMAL δεν έχει ολοκληρωθεί. Θα επιστρέψω στο tour το 2025.

Αν και δεν υπάρχουν εγγυήσεις στη ζωή, ελπίζω να χτίσω στο μομέντουμ του 2024 και να συνεχίσω να παίζω μέχρι να υπάρξει περισσότερη βεβαιότητα για το προσωπικό μου ταξίδι γονιμότητας. Η μόνη εγγύηση προς το παρόν θα είναι μερικά ακόμα επικά ματς.

Ευχαριστώ τους θαυμαστές και τους υπέροχους ανθρώπους πίσω μου που με ενθαρρύνουν όλο αυτό το διάστημα και όλους τους στενούς φίλους μου στο tour που με στηρίζουν σε κάθε βήμα της πορείας».

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]