Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Πετρούνιας αποθεώθηκε από τους παίκτες της Εθνικής πόλο στο Ολυμπιακό Χωριό

Δημήτρης Ντζάνης
 Οι παίκτες του πόλο ανδρών αποθέωσαν τον Πετρούνια στο Ολυμπιακό Χωριό

bet365

Οι παίκτες της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών υποδέχθηκαν θερμά τον Λευτέρη Πετρούνια στο Ολυμπιακό Χωριό.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συνέχισε να γράφε τη δική του ξεχωριστή ιστορία, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο 33χρονος γυμναστής μετρά πλέον τρία μετάλλια σε διαδοχικούς Ολυμπιακούς Αγώνες, μοναδικό επίτευγμα για το συγκεκριμένο όργανο.

Ο Πετρούνιας στην επιστροφή του στο Ολυμπιακό Χωριό γνώρισε την αποθέωση από τους παίκτες της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το όνομά του, ενώ ο Δημήτρης Σκουμπάκης τον σήκωσε στα χέρια του.

Μαζί τους ήταν ο Αρχηγός Αποστολής Πέτρος Συναδινός, ο Υπαρχηγός Ιάκωβος Φιλιππούσης, ο Ολυμπιακός Ακόλουθος Μιχάλης Φυσεντζίδης και το μέλος της ΕΟΕ Νίκος Ξυλούρης.

Τον Πετρούνια συνόδευαν ο προπονητής του Δημήτρης Ράφτης και ο γιατρός Οδυσσέας Παξινός. Ολοι του έδιναν συγχαρητήρια και ήθελα να φωτογραφηθούν μαζί του.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα