Ολυμπιακοί Αγώνες, Πετρούνιας: «Η διαδρομή για Λος Άντζελες ξεκινάει»

Δημήτρης Ντζάνης
petrounias

bet365

Το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι άνοιξε την όρεξη στον Λευτέρη Πετρούνια, που στοχεύει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε τη δική του ιστορία στο Παρίσι, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους έγινε ο πρώτος γυμναστής στο όργανο με τρία μετάλλια σε διαδοχικούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτή η επιτυχία άνοιξε για τα καλά την όρεξη στον «άρχοντα των κρίκων», καθώς ο 33χρονος επτάκις πρωταθλητής Ευρώπης με ανάρτησή του στα social media, έστειλε το μήνημα γράφοντας: «Η διαδρομή για Λος Άντζελες ξεκινάει».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πετρούνια

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες τελείωσαν και επίσημα. Η τρίτη συμμετοχή μου έγινε με τον καλύτερο τρόπο! Νιώθω ευγνώμων που ήμουν μέρος αυτής της φανταστικής Ολυμπιακής Ομάδας και τυχερός που έζησα για ακόμη μια φορά αυτήν την εμπειρία και εκπροσώπησα την χώρα μου.

Να κυνηγάτε πάντα τα όνειρά σας, χωρίς να δίνετε σημασία στους επικριτές ! Η διαδρομή για Λος Άντζελες ξεκινάει».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα