Στη Χαλκίδα η εθνική ομάδα ανδρών για τον αγώνα με την Κροατία για τα προκριματικά του Euro 2024

Δημήτρης Ντζάνης
Η εθνική ομάδα χάντμπολ ανδρών φιλοξενεί την Κροατία στη Χαλκίδα για τα προκριματικά του Euro 2024.

bet365

Η εθνική ομάδα χάντμπολ ανδρών βρίσκεται στη Χαλκίδα για τον κρίσιμο αγώνα με την Κροατία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2024.

Στη Χαλκίδα, βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (22/4) η εθνική ομάδα χάντμπολ ανδρών για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της αναμέτρησης με την Κροατία την Τετάρτη (26/4, 18:00, ΕΡΤ Sports), για την 5η και προτελευταία αγωνιστική του 5ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024.

Η εθνική ομάδα είναι επικεφαλής του ομίλου έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό τρείς νίκες και μία ήττα και κρατάει την πρόκριση για την τελική φάση της διοργάνωσης στα χέρια της. Έχει τη δυνατότητα να την εξασφαλίσει και μαθηματικά με βαθμό ή βαθμούς κόντρα στην Κροατία στο κλειστό της Κανήθου, ενώ θα ολοκληρώσει τους αγώνες της με την Ολλανδία στην πόλη Άλμερε την Κυριακή 30 Απριλίου.

Ακόμα ωστόσο και αν δεν τα καταφέρει και υποστεί δύο ήττες απέναντι με την Κροατία και την Ολλανδία και πάλι έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί ως μία από τις τέσσερις καλύτερες 3ες των οκτών προκριματικών ομίλων, δεδομένου ότι έχει συγκεντρώσει στην ειδική βαθμολογία δύο πόντους.Σε αυτή την περίπτωση θα περιμένει και τα αποτελέσματα από τους άλλους ομίλους.

Στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας στη Χαλκίδα δεν συνεχίζουν οι Τσιγαρίδας, Τσακουρίδης και Τζωρτζίνης (ενσωματώθηκε στο καμπ της Εθνικής Νέων), ενώ σε διαδικασία αποθεραπείας βρίσκεται ο Στέφανος Μιχαηλίδης και για αυτό κλήθηκε στην εθνική ομάδα ο Χρύσανθος Τσαναξίδης.

O Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Ζαραβίνας έχει στη διάθεσή του τους παρακάτω αθλητές: Δομπρής, Παπαβασίλης, Πασσιάς, Κανδύλας (Ολυμπιακός), Κεδέρης, Λιάπης, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Τόσκας, Λ. Παπάζογλου (Δράμα 1986), Τερλέτσκι, (Διομήδης Άργους), Κωστακίδης (Αερωπός), Τζηράς (ΑΣΕ Δούκα), Ελευθεριάδης, Θ. Παπάζογλου, Τσαναξίδης (ΠΑΟΚ), Σάββας (Χαμ- Γερμανία), Κρητικός (Φοκσάνι- Ρουμανία).

Την Κυριακή (23/4) θα ενσωματωθούν με την ομάδα και οι: Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Γερμανία), Μάλλιος (Νανσί- Γαλλία), Μυλωνάς (Eλμπφλόρενζ- Γερμανία), και Παπαντωνόπουλος (Αντεμάρ Λεόν- Ισπανία).

5ος όμιλος
Βαθμολογία

(σε 4 ματς)
1. Ελλάδα 6
2. Ολλανδία 5
----------------------
3. Κροατία 5
----------------------
4. Βέλγιο 0
*Στα τελικά προκρίνονται οι δύο πρώτοι και οι τέσσερις καλύτεροι 3οι των ομίλων, χωρίς να υπολογίζονται τα αποτελέσματα με τους 4ους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα