Ολυμπιακός: Με φόντο τους τελικούς στο EHF European Cup

Ολυμπιακός: Με φόντο τους τελικούς στο EHF European Cup

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Ολυμπιακός με φόντο τους τελικούς στο EHF European Cup

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Φερεντσβάρος στην Ηλιούπολη και με νίκη προκρίνεται στους τελικούς του EHF European Cup.

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού βρίσκεται μπροστά σε μια ιστορική στιγμή, την πρόκρισή της στους τελικούς του EHF European Cup, την πρώτη της σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Φερεντσβάρος στο γυμναστήριο Ηλιούπολης το Σάββατο (27/4, 16:30, OSFP TV) στον επαναληπτικό ημιτελικό της Βουδαπέστης, που δεν είχε αναδείξει νικητή (28-28). Ενα αποτέλεσμα που μπορεί να μπορεί να λέει πολλά, αλλά και τίποτα.

Ο Ολυμπιακός θα έχει σύμμαχο τον κόσμο του, από την άλλη η ουγγρική ομάδα για να προκριθεί θα πρέπει να «σπάσει» το αήττητο του πειραϊκού συλλόγου στη διοργάνωση, καθώς μετρά εννέα νίκες και μια ισοπαλία, με τις πέντε νίκες να έχουν επιτευχθεί στην Ηλιούπολη.

«Πρέπει να παίξουμε εξαιρετική άμυνα και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα εύκολα γκολ. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή. Ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα και εξαιρετικά καλή τακτικά. Καλώ τους φιλάθλους μας να είναι εκεί, να είναι ο έξτρα παίκτης της ομάδας μας, χρειαζόμαστε τη βοήθεια τους», δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ζέλικο Μπάμπιτς.

O διεθνής εξτρέμ Δημήτρης Τζηράς, που κατέκτησε το τρόπαιο με την ΑΕΚ το 2021 κόντρα στη σουηδική, Ίσταντς είπε: «Για εμάς, είναι ένα ραντεβού με την ιστορία. Έχουμε μπροστά μια τεράστια ευκαιρία, με μια νίκη, να φτάσουμε στον τελικό. Όλοι οι αθλητές με φιλοδοξίες και όνειρα περιμένουν τέτοιου είδους αγώνες.

Είμαστε πανέτοιμοι σωματικά, αλλά και ψυχολογικά, να καταθέσουμε ό,τι έχουμε μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω, πως με ένα γεμάτο από κόσμο γήπεδο, θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος του ημιτελικού».

To πρόγραμμα
(Αναφέρεται το σκορ του α' αγώνα)

16:30 Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος 28-28

Κυριακή 28/4
18:00 Μπάγια Μάρε (Ρουμανία)-Βαλούρ (Ισλανδία) 28-36

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα