Από τον 2ο γύρο οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο EHF European Cup

Δημήτρης Ντζάνης
 Από τον 2ο γύρο οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο EHF Eureopan Cup

bet365

Ο χάρτης για τις πέντε ελληνικές ομάδες που θα πάρουν μέρος στο EHF European Cup της αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

Πέντε συνολικά ελληνικές ομάδες θα πάρουν μέρος στο EHF Eureopan Cup της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός, φιναλίστ στη διοργάνωση, μαζί με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ θα αρχίσουν από τον 2ο γύρο και τη φάση των «64», ενώ η Δράμα '86 και ο Διομήδης Άργους από τον 1ο γύρο, αντίστοιχα.

Η κλήρωση των δύο πρώτων γύρων θα γίνει την Τρίτη 16 Ιουλίου. Στον 1ο γύρο θα συμμετάσχουν 20 ομάδες και οι 10 νικήτριες θα συμπληρώσουν τις 64 ομάδες του β' γύρου.

Οι αγώνες του 1ου γύρου θα γίνουν στις 14-15 Σεπτεμβρίου και 21-22 Σεπτεμβρίου. Αντίστοιχα, τα παιχνίδια του 2ου γύρου έχουν προγραμματιστεί για τις 19-20 Οκτωβρίου και 26-27 Οκτωβρίου. Οι τελικοί έχουν οριστεί για τις 17-18 Μαΐου και 24-25 Μαΐου.

Δείτε αναλυτικά τις ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Με πέντε ομάδες και στο EHF European Cup γυναικών

Πέντε ελληνικές ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο EHF European Cup γυναικών

Η πρωταθλήτρια Νέα Ιωνία, ο ΠΑΟΚ, η Πυλαία, η Αναγέννηση Άρτας και το Πανόραμα συνθέτουν τις ομάδες που θα εκροσωπήσουν το ελληνικό χάντμπολ.

Συνολικά 64 ομάδες θα πάρουν μέρος στην κλήρωση του 1ου γύρου (16 Ιουλίου) και τα παιχνίδια θα γίνουν στις 5-6 και 12-13 Οκτωβρίου. Οι τελικοί έχουν προγραμματιστεί για τις 10-11 και 17-8 Μαΐου.

Δείτε αναλυτικά τις ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα