Διομήδης Άργους: Ανώδυνη ήττα και πρόκριση στο EHF European Cup

Δημήτρης Ντζάνης
Ανώδυνη ήττα και πρόκριση o Διομήδης Άργους στο EHF European Cup

bet365

Ο Διομήδης Άργους γνώρισε «γλυκιά» εντός έδρας ήττα από την ιταλική Μεράν με 30-29, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στη φάση των «64» στο EHF European Cup.

Ο Διομήδης Άργoυς γνώρισε την ήττα από την ιταλική Μεράν με 30-29 στη Νέα Κίο, όμως εξασφάλισε την πρόκριση στον 2ο γύρο στο EHF European Cup.

Η ομάδα της Αργολίδας έχοντας επικρατήσει με 35-24 μια ημέρα πριν, ξανά στη Νέα Κίο, δεν κινδύνευσε και με συνολικό σκορ 64-54, πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο και τη φάση των «64».

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη βελγική Βίσε, με τον πρώτο αγώνα να γίνεται στο Βέλγιο (19 Οκτωβρίου) και τον επαναληπτικό στη Νέα Κίο στις Οκτωβρίου.

Διομήδης - Μεράν 29-30 (14-13 ημ)

Διομήδης (Ζαραβίνας): Κωστούλας, Αναστασίου 1, Τσάκαλος 8, Τσέλιος 1, Στεργίου 2, Γιαννόπουλος, Τερλέτσκι, Τσακουρίδης 2, Ασβεστάς 4, Χατζηκωνσταντίνου, Τρούλος, Βλαχοσπύρος, Κουτρουμπής 1, Μάνθος 7, Σαλέμ, Στεφανίτσης 3.
Διαιτητές: Χάρνταρσον- Μάγκνουσον (Ισλανδία), Μπρέμερ (Πολωνία), Δίλεπτα: 5-1, Πέναλτι: 1/2-4/5

Δοκιμασία για τη Δράμα στη Βόρεια Μακεδονία

Η Δράμα θα επιχειρήσει να είναι η 5η ελληνική ομάδα, που θα αγωνιστεί στον 2ο γύρο του EHF European Cup, καθώς εκτός του Διομήδη Άργους, υπάρχουν επίσης ο περσινός φιναλίστ Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Η αποστολή της Δράμας βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (21/9) στην πόλη Καβανταρτσί της Βόρειας Μακεδονίας, όπου την Κυριακή (22/9, 20:00) θα παίξει στο «Jasmin Sportshall» με την Τίκβες.

Η Δράμα νίκησε με 31-27 στον πρώτο αγώνα στο «Δ. Κραχτίδης», όμως η αποστολή της θα είναι δύσκολη. Ερωτηματικό για τη Δράμα, είναι το αν θα αγωνιστεί ο Έκτωρας Πολύδωρος, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Δούκα υπέστη θλάση.

@Photo credits: INTIME, Βαγγέλης Μπουγιώτης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα