Handball Premier: Πρεμιέρα με ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Δημήτρης Ντζάνης
Πρεμιέρα με ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

bet365

Ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής στη Handball Premier.

Mε το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό θα αρχίσει η Handball Premier για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ενα σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό έβγαλε η κλήρωση της πρεμιέρας στη Handball Premier, που έγινε στα γραφεία της ΟΧΕ.

Το πρωτάθλημα έχει προγραμματιστεί να αρχίσει το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου, ενώ νωρίτερα ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν σε μονό αγώνα το Σούπερ Καπ.

Η 1η αγωνιστική

 

Δράμα - Δούκας
Ιωνικός ΝΦ - ΑΕΚ
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Διομήδης Άργους - Ζαφειράκης Νάουσας
ΧΑΝΘ - Βριλήσσια
Πυλαία-ΓΑΣ Κιλκίς

Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί αργότερα

Η κορυφαία επτάδα της προηγούμενης σεζόν

Πριν από την κλήρωση ανακοινώθηκε η κορυφαία επτάδα της περασμένης σεζόν, όπως τους επέλεξαν οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων, που πήραν μέρος στο πρωτάθλημα 2023-24.

Την κορυφαία ομάδα αποτελούν οι: Κοτανίδης - τερματοφύλακας (Ολυμπιακός), Αραμπατζής Δεξί εξτρέμ (ΑΕΚ), Παπαβασίλης Αριστερό εξτρέμ (Ολυμπιακός), Τόσκας Δεξί Εξτρέμ (Δράμα), Σάββας Αριστερό Εξτρέμ (Ολυμπιακός), Σλίσκοβιτς Πλέι μέικερ (Ολυμπιακός), Λιάπης Πίβοτ (ΑΕΚ). Προπονητής: Μπάμπιτς (Ολυμπιακός).

MVP ψηφίστηκε ο Σάββας Σάββας, καλύτερος αμυντικός ο Πέτρος Κανδύλας, ενώ καλύτερος νέος Κ21 και πρώτος σκόρερ ο Αχιλλέας Τόσκας.

men

@Photo credits: INTIME, Αλέξανδρος Αβραμίδης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα