Χάντμπολ: Ένσταση η Σουηδία, άνω κάτω ο ημιτελικός με τη Γαλλία

Δημήτρης Ντζάνης
Ένσταση η Σουηδία, άνω κάτω ο ημιτελικός με τη Γαλλία

bet365

Η Σουηδία κατέθεσε ένσταση, θεωρώντας αντικανονικό το γκολ ισοφάρισης της Γαλλίας στο τέλος του κανονικού αγώνα για τα ημιτελικά του Euro 2024, τι ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

H Γαλλία νίκησε τη Σουηδία με 34-30 στην παράταση, όμως ο πρώτος ημιτελικός του Euro 2024 της Γερμανίας βρίσκεται στον «αέρα».

Ο λόγος το γκολ ισοφάρισης των Γάλλων σε «νεκρό» χρόνο στην κανονική διάρκεια, με τη βολή από τον Ελοχί Πραντί, που έγραψε το 27-27 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Οι Σουηδοί κατέθεσαν ένσταση για αντικανονικό γκολ, θεωρώντας την κίνηση των ποδιών του Γάλλου παίκτη μη κανονική.

Η απόφαση των διαιτητών να μετρήσουν το γκολ, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο διαδίκτυο, ενώ η ευρωπαϊκή ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της για την επίμαχη φάση, σημείωσε τα εξής: «Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ επιβεβαιώνει ότι έλαβε διαμαρτυρία από τη Σουηδική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης μετά τον ημιτελικό Γαλλία εναντίον Σουηδίας στο EHF EURO 2024 ανδρών. Αυτή η διαμαρτυρία εξετάζεται τώρα και τυχόν ενημερώσεις θα κοινοποιηθούν ανάλογα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Τελευταία Νέα