MotoGP: Παρουσιάστηκε η Gresini Ducati του 2022 (vid)

Κώστας Παστρίμας
MotoGP: Παρουσιάστηκε η Gresini Ducati του 2022 (vid)
Η Gresini, δορυφορική ομάδα της Ducati, αποκάλυψε τα νέα χρώματα στις μοτοσικλέτες της για το 2022.

Έχουμε μπει στα τα καλά πλέον στην περίοδο όπου αρχίζει πάλι να «ξυπνάει» το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP και τα νέα αρχίζουν και πυκνώνουν. Μεγάλο μερίδιο της... προθέρμανσης των φίλων του MotoGP είναι οι επίσημες παρουσιάσεις των ομάδων και για το 2022 η Gresini Ducati έκανε ποδαρικό.

gresini

Η δορυφορική ομάδα του αδικοχαμένου Φάουστο Γκρεσίνι παρουσιάστηκε ανανεωμένη σε όλα τα σημεία. Πρώτη και μεγαλύτερη αλλαγή είναι η συνεργασία με την Ducati. Από την Aprilia, η Gresini περνάει φέτος στην Ducati και οι αναβάτες της θα χρησιμοποιήσουν τις GP21 τις οποίες το 2021 είχαν στα χέρια τους οι Τζάκ Μίλερ και Πέκο Μπανάια.

gresini

Μεγάλο φρεσκάρισμα έχουμε και στους αναβάτες καθώς η Gresini στράφηκε σε νεαρά ταλέντα. Το βαρύ πυροβολικό για τη νέα σεζόν θα είναι αδιαμφισβήτητα ο Ένεα Μπαστιανίνι. Ο Ιταλός πέρυσι εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του ανεβαίνοντας δύο φορές στο βάθρο και κατακτώντας τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου της χρονιάς. Όλα αυτά μάλιστα τα πέτυχε με μια δύο ετών Ducati στα χέρια του. Ο δεύτερος αναβάτης της ομάδας θα είναι ο Φάμπιο Ντι Τζιαναντόνιο ο οποίος προέρχεται από τη Moto2.

gresini

Ο χρωματισμός που επέλεξε η ομάδα για το 2021 αποτελείται από γαλάζιο και κόκκινο, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Ο σχεδιασμός της εμφάνισης της μοτοσικλέτας έγινε από τον διάσημο σχεδιαστή Άλντο Ντρούντι, ενώ η ομάδα θα έχει την πλήρη στήριξη της Ducati, όπως αποκάλυψε το αφεντικό του αγωνιστικού τμήματος, Τζίτζι Νταλίνια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!