Brixton BX125: Best Seller στη μικρή κατηγορία

Γιώργος Βαρίνος
Brixton BX125: Best Seller στη μικρή κατηγορία
Mικροκαμωμένη, εύκολη, με κλασικά αλλά και μοντέρνα «νεορετρό» χαρακτηριστικά η Brixton ΒΧ125 είναι η μοτοσυκλέτα που υπόσχεται απροβλημάτιστη λειτουργία για πολλά χρόνια.

Πρόκειται για μια νέα μάρκα στο χώρο της μοτοσυκλέτας, η αυστριακή Brixton Motorcycles έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην καθημερινή μετακίνηση, συνδυάζοντας εξαιρετικό στυλ, πλούσιο εξοπλισμό, σύγχρονη τεχνολογία, ποιότητα κατασκευής και προσιτό κόστος σε ένα ασυναγώνιστο σύνολο.
Με μοναδικό νεορετρό σχεδιασμό, οι μοτοσυκλέτες Brixton προσφέρουν σε ένα μεγάλο εύρος αναβατών ένα πρακτικό, εύχρηστο και οικονομικό μέσο μετακίνησης, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ και την ποιότητα, με πραγματικά ιδιαίτερη προσωπικότητα και εμφάνιση κύρους που ξεχωρίζει στο δρόμο. Έχοντας προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στην ευρωπαϊκή αγορά, διαθέτοντας ήδη 4.000 μοτοσυκλέτες σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία, τώρα οι μοτοσυκλέτες Brixton είναι πλέον διαθέσιμες για το ελληνικό κοινό από την εταιρεία ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. Η ΒΧ 125 Classic, είναι το πρώτο μοντέλο της Brixton Motorcycles και θα ακολουθήσουν στο μέλλον εκδόσεις Scrambler και Café Racer αλλά και μοντέλα μεγαλύτερα κυβισμού.

Καθώς την παρατηρείς ακίνητη στο σταντ σκεφτεσαι πόσο σοφά έχει σχεδιαστεί για το συγκεκριμένο κοινό της. Αν και μόλις 125 κ.εκ. έχει μικρές διαστάσεις αλλά τεράστια σέλα με παχύ αφρώδες υλικό που σημαίνει άνετες μετακινήσεις και με συνοδηγό. Η χαμηλή σέλα την κάνει φιλική ακόμα και για μικρά αναστήμετα ενώ και οι...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!